Zwemles Arendse health club

In een paar weken tijd het A-diploma gehaald!

Onze zoon Aaron van 6 jaar is een jongen die pas iets gaat doen als hij 100% zeker weet dat hij het kan. Zo ook met zwemmen. Afgelopen zomervakantie durfde hij alleen in het water te zwemmen met een zwemvest aan, en alleen maar tot aan waar hij kon staan. Nu is dat wel anders…

Na een zoektocht naar een goede zwemschool zijn we gestuit op de snelcursus van Arendse health club. Voordat hij is begonnen met de snelcursus heeft hij eerst in de meivakantie meegedaan aan de weekcursus. Daar heeft hij 5 dagen lang, 4 uur per dag zwemles gehad.

Toen hij de weekcursus had afgerond is hij begonnen aan de snelcursus. Iedere zaterdag ging hij keurig naar de zwemles toe om anderhalf uur lang de dingen te leren die je moet kennen voor het A-diploma. Waar hij eerst niet het diepe in durfde te gaan, of alleen met vest aan, kreeg hij steeds meer zelfvertrouwen. Aan zijn kracht lag het in ieder geval niet, en we zagen allemaal dat als hij meer zelfvertrouwen zou krijgen, hij in juni al kon afzwemmen.

Dit gaf ons (en hem) een extra stimulans. Hij moest van zichzelf het diploma halen voor de zomer vakantie. Na nog een extra les en thuis zoveel mogelijk oefenen in het buitenbad (gelukkig hebben we een fantastische lente gehad) was er nog enige twijfel of hij het wel zou halen.

Uiteindelijk had hij zijn zelfvertrouwen gevonden en ging het steeds beter. Het enige puntje waar de zwemdocenten nog niet zeker van waren, was onder water door het gat zwemmen. Hij had het al zo vaak laten zien, maar de laatste 2 lessen ging het niet meer vanzelf. Na goed overleg met de docenten hebben we toch besloten om ervoor te gaan.

En zo geschiede het… op 17 juni ging hij (met een flinke dosis zenuwen) op voor zijn A-diploma. Alles ging goed, tot dat ene moment bij het gat. De eerste keer lukte het niet en wij waren als ouders misschien nog wel zenuwachtiger dan hij zelf of het de tweede keer wel ging lukken. Zouden we toch niet teveel van hem hebben gevraagd? Na nog een poging ging het gelukkig goed en was het felbegeerde diploma behaald!

Dankzij de kundige zwemdocenten bij Arendse health club, die ontzettend goed met je meedenken, heeft hij het A-diploma in 6 weken tijd (in totaal 29 uur) gehaald! Deze mensen kijken echt wat je kind kan en of het al op mag gaan voor een zwemdiploma. Hij gaat nu nog steeds met plezier naar zwemles om zijn volgende diploma te halen. We hebben de andere twee kinderen ook meteen op zwemles gedaan bij Arendse health club. Ik ken geen andere zwemschool die zo goed meedenkt met de ouders. De mensen luisteren erg goed en na iedere zwemles krijg je meteen een evaluatie hoe je kind het heeft gedaan die dag.

Nogmaals bedankt!

Groeten, Jeffrey en Dagmar
(ouders van zwemkindje Aaron)

Zelf kennismaken met zwemles?

Kom dan gratis proefzwemmen bij Arendse health club. Deze kennismaking is bedoeld voor jou en je kind en bestaat uit een informatiemoment en een watermoment. Laat je gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het proefzwemmen in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.