jeremy van laere

Jeremy nieuwe assistent-manager Arendse Tilburg

Arendse health club Tilburg

Jeremy is voor velen geen onbekende meer in Tilburg. Hij is sinds 1 december werkzaam als fitness- en groepslesinstructeur binnen Arendse Tilburg. Vanaf heden zal Jeremy Cees Arendse ondersteunen als assistent-manager en het eerste aanspreekpunt zijn voor onze leden!

Even voorstellen

“Mijn naam is Jeremy van Laere! Sinds 1 december ben ik werkzaam bij Arendse health club Tilburg. Ik zal mijzelf bezighouden met het begeleiden van onze leden in de fitness en het geven van verschillende groepslessen, zodat wij samen jouw doelen kunnen behalen! Daarnaast zal ik mijzelf bezighouden met het managen van de club om de leden, het personeel en de groepslessen nog beter te maken. Ik ben een sociaal, positief en energiek persoon en ik vind het altijd gezellig om een praatje te maken.

Kom je mij tegen in de fitness? Mag je mij altijd alles vragen!”

Gratis Abonnement Check

Ben je nog geen lid bij Arendse health club en benieuwd welk lidmaatschap het beste bij jou past? Neem dan even de tijd om onderstaande 5 vragen te beantwoorden. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en voorzien je na het invullen van een persoonlijk advies op maat.

  Welk doel wil je bereiken?

  Wanneer wil je je doel hebben bereikt?

  Heb je te maken met chronische aandoeningen?

  Heb je al eerder gefitnest?

  JaNee

  Wat voor cijfer zou je je sportmotivatie geven?

  Jouw gegevens:

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Tags