Junior Lifestyle Program

Aanmelden voor het Junior Lifestyle Program? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Na aanmelding krijg je per e-mail een vragenlijstje toegestuurd zodat we een beter beeld krijgen van de gezondheid van je kind. Daarna nodigen we jou en je kind uit voor een persoonlijke kennismaking.

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Leefstijlprogramma voor kids met overgewicht

  Voor kinderen met overgewicht hebben we een speciaal jaarprogramma ontwikkeld: Het Junior Lifestyle Program. Dit programma helpt kinderen van 6 t/m 16 jaar naar een structurele gezonde leefstijl voor slechts € 15,95 per 4 weken. Het omvat begeleiding op het gebied van beweging, voeding en andere leefstijlfactoren.

  Professionele begeleiding

  In het Junior Lifestyle Program betrekken we diverse professionals om te komen tot een programma op maat dat aangepast en haalbaar is voor het kind. Zo krijgt het kind te maken met een sportleraar, leefstijlcoach en diëtist. Indien nodig wordt er ook een kinderfysiotherapeut in het proces betrokken. Onze professionals hebben veel ervaring met de doelgroep, hun valkuilen en meest voorkomende situaties.

  junior lifestyle program

  Wat houdt het programma in?

  ✔ Voor kinderen met overgewicht of ernstig overgewicht
  ✔ Nauwe samenwerking tussen verschillende professionals
  ✔ 2/3 keer per week leuke sportlessen met een gecertificeerde sportleraar
  ✔ Tussentijdse begeleiding door de diëtist, zowel individueel als in groepsverband (ook voor ouders)
  ✔ Slechts € 15,95 per 4 weken

  Valt je kind in de doelgroep?

  Junior Lifestyle Program is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 16 jaar met overgewicht of ernstig overgewicht. Wil je weten of kind overgewicht heeft? Bereken dan de BMI via deze website: www.voedingscentrum.nl/BMI.

  In onderstaande tabel zie je of je kind in deze doelgroep valt.

  BMI kind berekenen