Junior Lifestyle Program - Arendse Health Club

Junior Lifestyle Program

Voor kinderen met overgewicht hebben we een speciaal jaarprogramma ontwikkeld: Het Junior Lifestyle Program. Dit programma helpt kinderen tussen 6 t/m 18 jaar naar een structurele gezonde leefstijl voor slechts € 9,95 per 4 weken.

Dit leefstijlprogramma omvat begeleiding op het gebied van beweging, voeding en andere leefstijlfactoren. Wij zien al jaren de tendens in onze regio dat de jeugd steeds ongezonder gaat leven. In de praktijk hebben zij ook niet de handvatten om zelf een omschakeling te maken naar een gezonde leefstijl. Wij voelen ons mede verantwoordelijk om dit probleem aan te pakken bij de kern.

Professionele begeleiding
In het Junior Lifestyle Program betrekken we diverse professionals om te komen tot een programma op maat dat aangepast en haalbaar is voor het kind. Zo krijgt het kind te maken met een sportleraar, leefstijlcoach en diëtist. Indien nodig wordt er ook een kinderfysiotherapeut in het proces betrokken. Onze professionals hebben veel ervaring met de doelgroep, hun valkuilen en meest voorkomende situaties.

Wat houdt het Junior Lifestyle Program in:

– Voor kinderen met overgewicht of ernstig overgewicht
– Nauwe samenwerking tussen verschillende professionals
– 2/3 keer per week leuke sportlessen met een gecertificeerde sportleraar
– Tussentijdse begeleiding door de diëtist, zowel individueel als in groepsverband (ook voor ouders)
– Slechts € 9,95 per 4 weken

Valt je kind in de doelgroep?
We richten ons op kinderen in de leeftijdsklasse 6 t/m 18 jaar met overgewicht of ernstig overgewicht. De BMI van je kind kun je berekenen via www.voedingscentrum.nl/BMI.

In onderstaande tabel zie je of je kind in deze doelgroep valt.

BMI berekenen

Aanmelden Junior Lifestyle Program
Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Na aanmelding krijg je per e-mail een vragenlijstje toegestuurd zodat we een beter beeld krijgen van de gezondheid van je kind. Hierna nodigen we jou en je kind uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.