GRATIS Proefles Peutergym

Heeft jouw kleintje ook energie voor 10 en kan die geen seconde stilzitten? Dan is Peutergym de perfecte activiteit. Een proefles meedoen? Dat kan! Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Peutergym

  Wat is Peutergym?

  Peutergym is een les van 30 minuten en bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Het is de perfecte voorbereiding op latere gymlessen die je kindje op school gaat krijgen. Je peuter kan tijdens de les al zijn energie kwijt, werkt aan zijn motorische vaardigheden en leert samen met andere kindjes spelen. Wat helemaal top is… je meubels blijven ook nog eens heel!

  Peutergym

  Wat doe je bij Peutergym?

  Springen, rennen, rollen, klimmen, balanceren en met verschillende attributen spelen. Bij Peutergym kunnen kindjes zich helemaal uitleven onder begeleiding van een gecertificeerde sportleraar. Alles wat thuis niet kan, kan bij Peutergym wel.

  We hebben allerlei leuke materialen ter beschikking die onder begeleiding worden gebruikt. Spelenderwijs leren de peuters allerlei belangrijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld balanceren, met de bal overgooien, springen of over dingen heen klimmen. Ook leert jouw kind sociale vaardigheden, zoals met andere kinderen samen spelen en wachten op de beurt. Kortom: jouw kindje is straks helemaal klaar voor de basisschool.

  Praktische informatie

  ✔ Kleine groepjes
  ✔ Lessen van 30 minuten
  ✔ Voor kindjes van 2 – 4 jaar
  ✔ Onder begeleiding van gecertificeerde sportleraar
  ✔ Intake bij de kinderfysiotherapeut mogelijk.

  Rooster Peutergym

  Breda: donderdag 09:30 – 10:00
  Dongen: woensdag 11:00 – 11:45
  Oosterhout: donderdag 11:15 – 11:45
  Raamsdonksveer: dinsdag 10:00 – 10:30
  Tilburg: donderdag 11:00 – 11:30