Is je kind bijna jarig?

Weet je niet wat je moet doen voor het volgende kinderfeestje? Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een actief en sportief kinderfeestje? Bij Arendse Health Club hebben we alles wat je nodig hebt om een fantastisch en sportief kinderfeestje te organiseren. We bieden verschillende activiteiten aan die geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar, zodat je feestje gegarandeerd een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten of naar sportieve feestjes, we hebben het allemaal in huis.

Geschikt voor kinderen én volwassenen
Onze kinderfeestjes zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een sportief en leuk feestje. Of je nu je verjaardag, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest wilt vieren, bij Arendse Health Club hebben we voor elk wat wils. Onze instructeurs zorgen voor een gezellige en onvergetelijke dag.

Lekker eten na afloop
Van al dat feesten en sporten krijgen kinderen natuurlijk flinke trek. Daarom is er de mogelijkheid om ieder feestje af te sluiten met een lekker menu met poffertjes of hotdogs en een ijsje. Zo gaat iedereen met een volle buik en een grote glimlach naar huis.

Prijzen
De prijzen voor alle activiteiten zijn 9,95 euro per kind per uur, met een minimumbedrag van 99,95 euro (10 kinderen). Dit bedrag is inclusief de kosten voor de instructeur en het materiaal. Bij kinderfeestjes hoeven ouders of verzorgers niet te betalen.

Soorten feestjes

Outdoor & Adventure kinderfeestje
Voor de avontuurlijke feestvierders hebben we bij onze vestiging in Breda verschillende activiteiten die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Klimmen (Breda)
Boogschieten (Breda)
Kanoën (Breda)
Vlotbouwen (Breda)
Bootcamp

Sportieve kinderfeestjes
Als je op zoek bent naar een sportief kinderfeestje, dan ben je bij Arendse Health Club aan het juiste adres. We bieden verschillende sportieve activiteiten aan op al onze locaties, waaronder:

✔ Fitness/Fit&Fun
✔ Dansfeestje
✔ Spinning
✔ Zumba

Combinatie tussen meerdere kinderfeestjes
Bij Arendse Health Club kun je verschillende activiteiten combineren om een feestje samen te stellen dat perfect past bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst boogschieten en daarna met z’n allen het water op met je zelfgemaakte vlot. Onze instructeurs helpen je graag bij het samenstellen van het ideale kinderfeestje.

Kinderfeestje reserveren?

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.