Klimfeestje Breda

Ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Dan is het klimfeestje in Breda het feestje voor jou! Tijdens het klimmen ga je een klimwand op van maar liefst 10 meter hoog. Dit gebeurt natuurlijk allemaal onder begeleiding van een ervaren kliminstructeur die tijdens het hele feestje aanwezig is.

Het klimfeestje in Breda duurt ongeveer 1,5 uur en tijdens het feestje mag je zo vaak klimmen als je wilt. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, vragen we per 3/4 kinderen een volwassene (16+) mee te nemen om te helpen zekeren. Het zekeren wordt van te voren duidelijk uitgelegd door de instructeur.

Praktische details klimfeestje Breda

Kosten klimfeestje Breda
Het klimfeestje kost € 89,95 voor 6 kinderen. Voor ieder extra kind betaal je € 8,50.

Eten en drinken
Eten en drinken is natuurlijk ook mogelijk. Je hebt de keuze uit de volgende menu’s:

• Het poffertjes menu met ranja en een ijsje voor € 4,25,- per persoon.
• Het hotdog menu (2 broodjes) met ranja en een ijsje voor € 6,50 per persoon.

Goed om te weten
• Halverwege het feestje is er een pauze waarbij de kinderen ranja krijgen met een zakje chips.
• Draag makkelijk zittende kleding met stevige schoenen.
• Dit feestje is ook mogelijk als volwassenen activiteit. Hartstikke leuk als familiedag, vrijgezellen dag of bedrijfsuitje.
• Na afloop krijgt ieder kind een klimdiploma.

Kinderfeestje reserveren?

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.