BIOCIRCUIT Arendse Breda

Lancering BIOCIRCUIT Breda – Meld je aan voor de kennismakingsavond!

Zoals je weet komt er een BIOCIRCUIT in Breda. Wat het trainen van astronauten met dit nieuwe concept te maken heeft? Jij kunt het als eerste ontdekken tijdens een exclusieve kennismakingsavond op vrijdag 10 mei. Op feestelijke wijze lanceren we dan dit nieuwe concept aan een select groepje van onze trouwe leden. Onze nieuwe verrassing heeft voor iedereen iets in petto, met welk trainingsdoel je ook traint.

Wees er snel bij: vol = vol
Als lid van Arendse Breda kun je niet alleen als eerste kennismaken met BIOCIRCUIT, je kunt je er ook direct voor aanmelden tijdens deze avond. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er zijn slechts 60 plaatsen overdag en 60 plaatsen beschikbaar om ’s avonds te trainen.

Praktische details
Waar: Arendse health club Breda
Wanneer: vrijdag 10 mei
Programma:
19.30 – 20.00 – Ontvangst met bubbels
20.00 – 20.30 – Presentatie
20.30 – 21.15 – Demotraining

We maken er een feestje van deze avond! Wij zorgen voor een hapje en een drankje en onze trainers zullen aanwezig zijn om je antwoord te geven op al je vragen. Het thema van deze avond: Gala.

Wil jij hierbij zijn?

Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Je bent dan automatisch aangemeld voor de kennismakingsavond.

Tot de 10e!

    Sport je overdag of 's avonds?

    Overdag's Avonds

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.