Groepslessen

De lanceringen komen eraan, 7 redenen waarom ook jij mee moet doen!

22 januari start de lanceringsweek. Een week lang kun je dan kennismaken met de nieuwste releases van onze groepslessen. Een super gezellige week waarin we er echt een feestje van maken. Waarom ik vind dat je echt mee moet doen deze week? Lees snel verder!

Probeer eens iets anders!
Wellicht fitness je al jaren bij ons en heb je nog nooit een groepsles gevolgd. Zonde! Want we bieden eigenlijk voor iedereen wel een leuke groepsles aan van jong tot oud, vrouwen tot mannen. Van dans tot aan power lessen, ontdek het allemaal tijdens de lanceringsweek.

Leuk extraatje
Wat een leuk extraatje is deze week, is dat de lessen geen 45 of 60 minuten duren, maar 30 minuten. Dit betekent dat je in de tijd die je normaal aan één les kwijt bent, er nu twee mee kunt doen. Zo kun je kennis maken met meerdere lessen terwijl je dezelfde inspanning levert. Leuk als je verschillende dingen wilt proberen en een goede manier om te testen welke les het beste bij je past.

“Ik vond het leuker dan ik dacht!”
Een opmerking die we van veel leden terugkrijgen is dat ze niet hadden verwacht dat het zo leuk zou zijn. We maken er tijdens de lanceringen namelijk altijd echt een feestje van. Lekkere muziek, leuke lessen, enthousiaste docenten en een gezellig hapje en drankje na.

Leer andere mensen kennen
Het leuke aan het volgen van groepslessen is dat je andere leden leert kennen. Sommigen vinden het lekker om alleen te trainen, maar ook die groep zegt achteraf vaak dat het ook erg leuk is om in een groep te trainen. Je motiveert elkaar, beweegt op dezelfde muziek en hebt allemaal hetzelfde doel: zo hard mogelijk knallen tot je niet meer kan! Leuk om te zien ook dat er vaak clubjes ontstaan van mensen die al jaren samen naar groepslessen gaan.

Meerdere docenten aanwezig
Twijfel je om mee te doen aan de lanceringen omdat je bang bent dat je techniek niet goed genoeg is? Maak je dan geen zorgen! Tijdens de lanceringen zijn er vaak meerdere docenten aanwezig die je begeleiden en tips geven. Normaal vinden we persoonlijke aandacht al erg belangrijk, maar dan gaan we nog een stapje verder.

Je wilt niet achter blijven op de rest
Er is altijd het risico dat je achterloopt op de rest als je niet bij de lanceringen bent. We introduceren dan namelijk de nieuwe lessen voor het hele kwartaal. Dit betekent dat iedereen de les voor het eerst meedoet. Iedereen moet de nieuwe choreografie onder de knie krijgen, nieuwe technieken leren en gewoon even wennen aan de nieuwe les. Voor nieuwkomers is de lanceringsweek dus hét moment om in te stromen!

Ook als je al een tijdje groepslessen meedoet is dit een belangrijk moment. Je wilt natuurlijk niet de week na de lanceringen meedoen en erachter komen dat iedereen al een niveautje hoger zit.

Stok achter de deur
Groepslessen staan elke week op het rooster. Vaste tijden, vaste lessen en vaste docenten. Natuurlijk kan er weleens wat wijzigen, maar in grote lijnen is dit altijd hetzelfde. Groepslessen bieden de uitkomst voor mensen die moeite hebben om zichzelf te motiveren om te gaan sporten.

Meld je nu aan voor de lanceringsweek!
In de week van 22 januari starten de lanceringen weer. Wil jij hierbij zijn? Ga dan snel naar onze website en kies je programma. Introducees mogen deze week gratis meedoen. Dus ken je nog iemand die je graag mee wilt nemen, dan is hij of zij van harte welkom!

Ik zie jullie snel!

Groetjes, Suzan