Leefstijlbegeleiding van A tot Z

Arendse health club is meer dan een standaard fitnessclub. We bieden, naast fitness en groepslessen, leefstijlbegeleiding van A tot Z. Onze medewerkers noemen we dan ook geen fitnesstrainers, maar leefstijlcoaches. Of je nu wilt afvallen of een einde aan je lichamelijke klachten wil maken, het kan bij ons allemaal.

Voedingscoach Arendse

Wat is leefstijlcoaching?

Een leefstijlcoach is een professional die begeleiding biedt bij het aanpassen van leefstijl en dit op een duurzame manier blijvend te houden. De samenhang van de pijlers voeding, beweging en ontspanning zullen bekeken worden. Ook zullen aspecten zoals zingeving, positief denken en ondersteunende relaties voorbij komen. De leefstijlcoach kijkt naar het totale plaatje van de cliënt en zoekt dan tijdens coaching gesprekken samen de oplossing die het beste bij jou past.

Wat maakt leefstijlcoaching uniek?

✓ Vergoeding vanuit de basisverzekering
✓ Een verwijzing van de huisarts is nodig
✓ Zowel individuele coaching als in een groep
✓ Alle elementen van een gezonde leefstijl worden aangepakt:
1. Beweging
2. Voeding
3. Ontspanning/stressreductie
4. Roken/alcohol

Wat kun je verwachten?

De leefstijlcoach wil eerst een compleet beeld hebben van de jouw huidige leefstijl en doelen. Samen met de leefstijlcoach worden jouw doelen concreet gemaakt en ga je stap voor stap met de leefstijlcoach als gids aan de slag om deze doelen te behalen.
Er zullen vragen gesteld worden om de oplossing altijd vanuit jou als cliënt te laten komen. Behalve vragen stellen zullen er ook adviezen gegeven worden of zelfs kleine opdrachten gedaan en kan het zomaar zijn dat je een opdracht krijgt om na het gesprek zelfstandig uit te voeren. Je kan tussen de sessies contact opnemen om bij onverwachte situaties of vragen de benodigde steun of adviezen te krijgen!

Vragen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.