Leefstijlcursus: Stoppen met Roken

Leefstijlcursus: Rokers in Beweging

Wil je graag een rookvrij leven? Onze ‘stop met roken coaches’ zorgen ervoor dat dit gaat lukken. Tijdens een cursus van 12 weken helpen we je te stoppen met roken en je leefstijl te verbeteren. We doen dit door de combinatie van coaching, sporten en dieetbegeleiding.

Unieke 3-in-1 combinatie
Tijdens deze 12 weken word je begeleid door een stop met roken coach, een beweegcoach en een diëtiste. Want juist de combinatie tussen coaching, beweging en voeding zorgen ervoor dat deze cursus succesvol is. Stoppen met roken gaat namelijk veel verder dan alleen coaching.

Bewezen effectief
Stoppen met roken lukt beter met onze cursus. Dit blijkt uit de onderzoeksresultaten van onze deelnemers. Van de eerste 50 deelnemers is maar liefst 76,4% succesvol gestopt met roken.

Begeleiding gedurende de cursus
Onze cursus bestaat uit een wekelijkse groepsbijeenkomst, een-op-een begeleiding en telefonische ondersteuning. De bijeenkomsten bestaan uit de volgende onderwerpen:

1: Verslaving
2: Effecten van roken
3: Valkuilen (korte termijn)
4: De kracht van gedachten
5: Emoties
6: Terugval en uitglijders
7: Gewicht en goede voeding
8: Mindfulness
9: Stressmanagement
10: Meditatie
11: Bewegen en conditie
12: Valkuilen (lange termijn)

De eigen bijdrage voor het sporten tijdens de cursus is € 9,95 per vier weken. Dit geeft je recht op 12 weken onbeperkt sporten bij Arendse health club, begeleiding van je ‘stoppen met roken coach’ en een diëtiste.

Cursus stoppen met roken