Zwemles voor volwassenen

Leren zwemmen als volwassene? Het kan!

De meeste volwassenen hebben tijdens hun jeugd een zwemdiploma gehaald, maar dat is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat denk je bijvoorbeeld van mensen met een buitenlandse afkomst, waarvoor kunnen zwemmen nooit een belangrijke rol heeft gespeeld. Of iemand die vanwege watervrees het zwemtraject niet heeft afgemaakt. Te laat om als volwassene te leren zwemmen? Nee, daar is het nooit te laat voor!

Veel volwassenen die vroeger geen zwemles hebben gehad beginnen er vaak niet meer aan, en dat is zonde! Het is namelijk echt een investering in jezelf zodat jij in de toekomst kunt genieten van het plezier van zwemmen én het positieve effect dat het op je gezondheid heeft.

Oude zwemvaardigheden opkrikken
Een zwemles voor volwassenen is de veiligste manier om te leren zwemmen waarbij je stap voor stap alle vaardigheden leert. Maar we komen ook vaak mensen tegen die wel hebben geleerd te zwemmen, maar dit al een hele tijd niet hebben gedaan. Zij willen weer ‘zwemvaardig’ en ‘zwemveilig’ worden. Denk hierbij aan het verbeteren van je techniek zoals de borstcrawl maar ook het weten wat te doen als je met kleding in het water valt.

Zoals we al zeiden, het is nooit te laat om te leren zwemmen! Dus waar wacht je nog op?

Zwemles voor volwassenen bij Arendse health club
Volwassenen leren bij ons, net als de kinderen, zwemmen in kleine groepjes met maximaal 6 personen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Voor vrouwen, die om welke reden dan ook liever alleen met andere vrouwen zwemmen, hebben we zelfs aparte groepjes. En ben je op zoek naar totale privacy, kies dan voor privézwemles.