Licentie Nationale Zwemdiploma’s

Als je een zwemschool kiest wil je natuurlijk wel een vakkundige aanbieder die onafhankelijk getoetst is door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Arendse health club is met goed gevolg getoetst door de Nationale Raad Zwemveiligheid en daarmee weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

Arendse health club is in bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit is dé kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Alleen zwemlesaanbieders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Licentie mogen de Nationale Zwemdiploma’s, waaronder het Zwem-ABC uitgeven.

Licentie Nationale Zwemdiploma's

Meld je hier aan voor de wachtlijst
Kwaliteitsborging Licentie Nationale Zwemdiploma’s

De Nationale Zwemdiploma’s, waaronder het Zwem-ABC, worden uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit geeft de zekerheid dat de zwemlesaanbieder die in het bezit is van deze Licentie handelt volgens de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Arendse health club geeft je daardoor de volgende vier zekerheden:

1. Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.

2. Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het Nationale Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitvoering van verschillende beroepen.

3. De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

4. Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen. Bij elk moment van diplomazwemmen is er daarnaast een Examinator Nationale Zwemdiploma’s aanwezig.

Ons advies: kies bewust en ga voor zekerheid. Kies net als ouders van 300.000 kinderen per jaar voor een zwemlesaanbieder met de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC.

Klik hier om te komen proefzwemmen
Vragen over zwemles?

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.