Pink Boxing deelnemers

Miranda en Chantal over Pink Boxing: Geweldig vind ik het, ik kan er volledig mijn ei in kwijt!

In deze blog maak je kennis met Miranda en Chantal. Een tijdje geleden zijn ze beiden begonnen met Pink Boxing in Dongen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan snel verder!

Miranda
Pink Boxing ervaringHallo! Mijn naam is Miranda, ik ben 46 jaar en woon in Dongen. Sinds een aantal weken ben ik bezig met het volgen van de groepsles Pink Boxing bij Sharon. Geweldig vind ik het, ik kan er volledig mijn ei in kwijt! Ik heb in het verleden al vaker groepslessen gevolgd, maar die waren niet zoals Pink Boxing. Ik zocht echt iets wat me zoveel zou geven dat ik er gelijk weer naartoe zou leven, en dat heb ik in Pink Boxing gevonden!

Wat ik zo leuk vind aan Pink Boxing is de variatie en het feit dat de les door Sharon wordt gegeven. Ze is echt bloedfanatiek en haalt het onderste uit de kan, precies wat ik nodig heb. Hierdoor heb ik gelijk een geweldig maatje waarmee ik de lessen graag volg. Het verschil met andere groepslessen is dat die mij nooit genoeg voldoening gaven om ervoor terug te komen, maar deze gelukkig wel.

De sfeer in de groep is geweldig onderling. Het is ontspannen en wanneer nodig ontzettend serieus. Verder wordt er veel gelachen en geeft het mij echt de ontspanning die ik zocht. Ik denk dat de groepsles voor veel mensen toegankelijk is. Je werkt aan je kracht en conditie, en je krijgt de tijd hiervoor. Wat wil je nog meer? Ik hoop je hier snel een keertje te zien tijdens een les Pink Boxing!

Groetjes, Miranda

Chantal
Pink Boxing klantIk sport al 4 jaar intensief. XCO, Zumba, Bodypump, noem het maar op. En sinds kort nu dus ook Pink Boxing. Ik ben destijds begonnen bij Multifit en sinds de overname in januari bij Arendse health club.

Ik moet zeggen dat het er echt beter op geworden is, allemaal nieuwe spullen en nieuwe lessen! Zo ook Pink Boxing. Het is echt heel leuk, flink intensief maar voor iedereen te doen! Het leuke van Pink Boxing is dat je alleen maar met vrouwen bent, je leert de skills van boksen maar je werkt ook zeker aan je conditie. De docenten zijn allemaal super enthousiast en peppen je op wanneer jij dat nodig hebt.

De sfeer in de lessen is ook erg goed. Toen ik net begon was ik best onzeker omdat ik wat zwaar ben, maar dat was echt niet nodig. Iedereen laat elkaar in hun waarde… dik, dun, oud of jong. Dus twijfel je nog om mee te doen met Pink Boxing? NIET DOEN!

Groetjes, Chantal

Keertje meedoen met Pink Boxing?

Ben je benieuwd hoe een les Pink Boxing er in de praktijk aan toegaat? Geef je dan op voor een gratis proefles. Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Pink Boxing is leuker samen!

    Ik neem iemand meeIk kom toch alleen

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.