Joris en Annelies, moeder en zoon, sporten samen bij Arendse Lage Zwaluwe!

Joris en Annelies, moeder en zoon, sporten nu een jaar samen bij Arendse Lage Zwaluwe. “De kleinschaligheid en de laagdrempeligheid vinden we hier fijn. Het personeel staat altijd klaar om te helpen of om vragen te beantwoorden.”

“We zijn hiermee begonnen omdat we fitter en sterker wilden worden.” Annelies had vaak last van spanning in haar nek en bovenrug: “door de juiste spieren te trainen, merk ik dat het stukken beter gaat! Sowieso is het fijn om te merken dat je conditie verbetert en dat je vitaler wordt. Ik had van tevoren verwacht dat ik het lastig zou vinden om het vol te houden, maar ik vind het leuker dan ik van tevoren dacht. Het lukt me nu om 3x per week te gaan, terwijl 2x per week eigenlijk mijn doel was. Op vrijdag gaan we altijd samen, wat natuurlijk extra gezellig en motiverend is!”

Vraag hier je try-out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags