Nederland in Beweging

Nederland in Beweging: een unieke leefstijlcursus

Last van ernstig overgewicht en/of diabetes? Dan is de leefstijlcursus ‘Nederland in Beweging’ echt iets voor jou!
Iedereen weet, regelmatig bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Daarnaast speelt gezonde voeding ook een belangrijke rol. Maar soms mis je de motivatie en heb je hulp nodig van specialisten om je hierbij te ondersteunen.

Gedurende een traject van 12 weken word je intensief begeleid door onze beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut.

Door ondersteuning van diverse partners is het mogelijk om deze leefstijlcursus betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Om mee te doen met de cursus is een verwijzing van de huisarts voor de diëtiste NIET nodig.

Stimuleren om te gaan bewegen
Het doel van deze leefstijlcursus is om je te stimuleren te gaan bewegen en te blijven bewegen. Onze beweegcoach helpt je doelen te bereiken en gemotiveerd te blijven. Samen met de diëtiste ga je kijken naar je voedingspatroon en wordt dit aangepast naar een gezond voedingspatroon.

Samen met andere deelnemers sport je in groepsverband. Op die manier motiveer je elkaar, je hebt immers allemaal hetzelfde doel voor ogen en dat is afvallen.

Meedoen met de volgende lichting?
In januari starten we met een nieuwe lichting van Nederland in Beweging. Wil jij ook het roer omgooien en starten met een gezonde leefstijl? Meld je dan alvast aan via onze website op: www.arendse.nl/nib