Fitness lage zwaluwe

Neem een kijkje in vestiging Lage Zwaluwe

Afgelopen december heeft vestiging Lage Zwaluwe een flinke make-over gekregen. De fitnessruimte is volledig vernieuwd en er is nieuwe trainingsapparatuur geleverd. In deze blog vertelt collega Stefan je meer over de vestiging, wat je er allemaal kan en waarom je echt een keer een kijkje moet komen nemen.

Over team Lage Zwaluwe
Mijn naam is Stefan, manager van de club. Sporten heeft altijd al in mijn bloed gezeten, ik ben dan ook al begonnen met sporten toen ik 6 jaar was. Naast fitness, zijn voetbal, skiën en snowboarden ook passies van mij. Als trainer zou ik mezelf omschrijven met de woorden: toegankelijk, motiverend, luisterend en gepassioneerd.

Vestiging Lage Zwaluwe kent een hecht team. Naast mij werken er in de fitness Glenn, Melvin en Erwin. Voor de groepslessen Zumba en Club Power kun je terecht bij Marissa, die er elke week weer een feestje van maakt. En voor de overige functionele trainingen kun je terecht bij het hele team.

De verbouwing
In december heeft deze club een volledige make-over gekregen. Er is een stuk aangebouwd, de vloeren zijn vernieuwd, alles heeft een verse laag verf gekregen en er is een nieuwe functionele trainingsruimte bij gekomen. Met deze verbouwing is het niveau van onze fitnessclub echt flink gestegen. Het ziet er niet alleen een stuk strakker uit, maar de faciliteiten zorgen ervoor dat we onze leden nog beter kunnen begeleiden.

Fitness Lage Zwaluwe

Functionele trainingsruimte
Zoals ik al zei heeft de verbouwing ervoor gezorgd dat er een nieuwe functionele trainingsruimte is bijgekomen. We bieden hier iedere dag lessen aan in kleine groepjes zoals Functional Move, Functional Boxing, Functional Core en Functional Cross. Dit zijn lessen van 30 minuten onder begeleiding van mij of een van mijn collega’s waarin je in een korte tijd maximaal resultaat behaalt.

Arendse Lage Zwaluwe

Nieuwe apparatuur
Een verbouwing is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe trainingsapparatuur. Daarom is er gekozen voor de nieuwe lijn van Technogym. Deze apparatuur traint niet alleen superfijn, je kunt er ook nog eens tv op kijken, Netflix en zelfs internetten. Je hebt dus geen excuus meer dat je niet kunt komen sporten omdat je favoriete serie op tv is;).

Technogym apparatuur

Wat maakt Lage Zwaluwe uniek?
Wat ons in mijn ogen onderscheidt van de hedendaagse fitnessclubs is de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht die we bieden. De persoonlijke begeleiding is bij ons dan ook echt persoonlijk, je kunt altijd op mij of een van mijn collega’s afstappen met vragen.

Wanneer kom jij een kijkje nemen?

Wil je zelf ervaren hoe het is om te sporten in Lage Zwaluwe? Vraag dan eens een gratis dagpas aan via onderstaand contactformulier. Wie weet zie ik je snel!

Kies hieronder je vestiging:

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.