Neon Summer festival Arendse

Neon Summer Festival

Locatie: Arendse Dongen
Datum: Woensdag 5 juli 2023
Tijd: 18:45 – 21:00

Maak je klaar voor een kleurrijk en energiek evenement dat je niet wilt missen! Op woensdag 5 juli 2023 nodigen we je uit om het Neon Summer Festival bij Arendse Dongen te beleven. Tijdens dit festival introduceren we vol trots onze gloednieuwe groepslessen. Het wordt een avond vol opwinding, nieuwe choreografieën en de mogelijkheid om andere lessen uit te proberen. Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer en laat je verrassen!

Trek je meest kleurrijke en sprankelende outfit aan! Bij het Neon Summer Festival draait alles om knalkleuren en neon. We willen dat docenten en leden zich in vrolijke tinten hullen, zodat de hele ruimte straalt. Dus laat je creativiteit de vrije loop en zorg ervoor dat je outfit een echte eyecatcher is!

Na de les ontvang je een consumptiebon, die je kunt inruilen voor een verfrissend drankje naar keuze. Om ervoor te zorgen dat je energie op peil blijft, worden er ook heerlijke borrelhapjes geserveerd. Het Neon Summer Festival is de perfecte gelegenheid om gezellig te kletsen met medesporters en nieuwe vrienden te maken, terwijl je geniet van smakelijke traktaties.

Het Neon Summer Festival biedt een gevarieerd programma van groepsleslanceringen. Gedurende de avond worden er lessen achter elkaar gegeven, zodat je kennis kunt maken met de nieuwste choreografieën en andere lessen kunt uitproberen. Hier is het overzichtelijke programma:

18:45-19:25: XCORE
19:00-19:30: SCLPTCYCLE
19:30-20:00: Voedingsworkshop
19:00-19:45: Aquabootcamp
19:30-20:10: Bodyshape
20:00-20:45: Spinning
20:00-20:45: Aquafit
20:15-20:55: HIIT
20:30-21:00: Voedingsworkshop

Gedurende de hele avond kun je ook deelnemen aan de “Challenge Fitness”, waarbij je verschillende fitnessuitdagingen aangaat. Laat zien wat je in huis hebt en test je vaardigheden op diverse gebieden!

Vanaf 1 juni kun je je inschrijven voor het Neon Summer Festival. Docenten zullen inschrijvingslijsten meenemen naar de groepslessen, zodat je je plek kunt reserveren. En vergeet niet: je mag ook een vriend meenemen om samen van dit geweldige evenement te genieten!

Mis het Neon Summer Festival bij Arendse Dongen niet!

Vragen?

Heb je een vraag over de lancering? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags