Nederland in Beweging
Op weg naar een betere gezondheid

Maak kennis met een speciaal project: ‘Nederland in beweging’. Deze cursus is gericht op mensen die te maken hebben met ernstig overgewicht en/of diabetes. Het doel hiervan is het aanleren van een structurele leefstijlverbetering. Je wordt tijdens deze leefstijlcursus begeleid door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut.

Door ondersteuning van diverse partners is het mogelijk deze leefstijlcursus betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Een verwijzing van de huisarts voor de diëtiste is hiervoor verplicht.

Lage kosten voor deelnemer: € 9,95 per vier weken

De eigen bijdrage voor deze leefstijlcursus is slechts € 9,95 per vier weken. Dit geeft je recht op 12 weken onbeperkt sporten bij Arendse health club. Na deze 12 weken kun je het volgende bereiken:

✔ Verminderd of GEEN medicijngebruik
✔ Een gezonder gewicht
✔ Sterkere spieren
✔ Betere stofwisseling
✔ Fitter gevoel

Wanneer kom je in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor deelname aan het project als je minimaal 1 van de volgende kenmerken hebt:

✔ Je hebt ernstig overgewicht: een BMI van 30 of hoger
✔ Je hebt Diabetes Type 2

Nederland in Beweging

Meld je aan voor Nederland in Beweging

Laat je gegevens achter via het formulier op deze pagina en meld je aan voor Nederland in Beweging. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Let op: in juli start de eerstvolgende lichting.

Kies hieronder je vestiging:

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“Nederland in Beweging heeft als resultaat dat ik in 5 weken meer dan 6 kilo ben afgevallen, meer dan 5% vet ben kwijtgeraakt en mijn buikomvang 10cm minder is. ”
Barry - Lage Zwaluwe
“In 8 weken ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen en dat motiveert me enorm om ook na deze periode door te gaan met sporten!”
Rick - Oosterhout
“De trainers van Arendse zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Ik ben lichamelijk en geestelijk met grote sprongen vooruit gegaan, voor mijn gevoel wel met 200 procent!”
Harm - Oosterhout
“In 4 maanden ben ik 6,5 kilo kwijt en 9 cm buikomtrek. Ik zit lekker in mijn vel en heb echt een goede conditie gekregen!”
Lydia - Raamsdonksveer