Nederland in Beweging: € 14,95 per 4 weken

Maak kennis met de leefstijlcursus ‘Nederland in beweging’. Deze cursus is gericht op mensen die te maken hebben met ernstig overgewicht en/of diabetes. Je wordt 12 weken begeleid door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut.

Door ondersteuning van diverse partners is het mogelijk om deze leefstijlcursus betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen, slechts € 14,95 per 4 weken. Om mee te doen met de cursus is een verwijzing van de huisarts voor de diëtiste NIET nodig.

Meedoen met Nederland in Beweging?

Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier en meld je aan. Na aanmelding neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Let op: de volgende lichting start in januari 2020. Aanmelden kan nog t/m 22 december 2019.

Kies hieronder je vestiging:

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Lage kosten voor deelnemer

De eigen bijdrage voor deze leefstijlcursus is slechts € 14,95 per vier weken. Dit geeft je recht op 12 weken onbeperkt sporten bij Arendse health club. Na deze 12 weken kun je het volgende bereiken:

✔ Verminderd of GEEN medicijngebruik
✔ Een gezonder gewicht
✔ Sterkere spieren
✔ Betere stofwisseling
✔ Fitter gevoel

Wanneer kom je in aanmerking?
Je komt in aanmerking voor deelname aan het traject als je minimaal 1 van de volgende kenmerken hebt:

✔ Je hebt ernstig overgewicht: een BMI van 30 of hoger
✔ Je hebt Diabetes Type 2

Nederland in Beweging

Cijfers Nederland in Beweging

✔ 1207 deelnemers gingen je voor
✔ Deelnemers verloren gezamenlijk 6766 kilogram en 10778 centimeter rondom de taille
✔ Gemiddeld verloren deelnemers 5,6 kilogram en 8,92 centimeter

Nederland in Beweging

“Nederland in Beweging heeft als resultaat dat ik in 5 weken meer dan 6 kilo ben afgevallen, meer dan 5% vet ben kwijtgeraakt en mijn buikomvang 10cm minder is. ”
Barry - Lage Zwaluwe
“In 8 weken ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen en dat motiveert me enorm om ook na deze periode door te gaan met sporten!”
Rick - Oosterhout
“De trainers van Arendse zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Ik ben lichamelijk en geestelijk met grote sprongen vooruit gegaan, voor mijn gevoel wel met 200 procent!”
Harm - Oosterhout
“In 4 maanden ben ik 6,5 kilo kwijt en 9 cm buikomtrek. Ik zit lekker in mijn vel en heb echt een goede conditie gekregen!”
Lydia - Raamsdonksveer