SLIMdiet

Nieuw: SLIMdiet! Het dieet dat wél werkt

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met SLIMdiet werk je naar een blijvend gezonde leefstijl toe. Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!

Zo werkt het
Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Zo gepiept
Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? Hou het simpel! Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

De maaltijden
De maaltijden van SLIMdiet bestaan uit fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken en de producten zijn ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en je mag naar hartenlust groente toevoegen.

SLIMdiet is smaakvol, gezond en gevarieerd. Afvallen en watertanden tegelijk!

Gezond én betaalbaar
Jouw gezonde leefstijl is goud waard, maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 1,99 per maaltijd klaar. Als je start met SLIMdiet bij Arendse health club ontvang je van ons een welkomst box die bestaat uit een week maaltijden en 10 weken persoonlijke begeleiding door onze voedingsconsulent.

Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

Persoonlijke begeleiding
Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor. Onze voedingsconsulent helpt jou met wekelijks advies en coaching. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit dat op de voet wordt gevolgd.

Interesse in SLIMdiet?

Wil je meer weten over SLIMdiet? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van alle informatie te voorzien.

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.