Junior Lifestyle Program

Nieuwe lichting Junior Lifestyle Program start in januari

In januari start weer een nieuwe lichting kids met het Junior Lifestyle Program. Dit is een leefstijlprogramma gericht op kinderen tussen 6 en 16 jaar met overgewicht die begeleid worden op het gebied van beweging, voeding en andere leefstijlfactoren.

Wij van Arendse health club zien al jaren de tendens in onze regio dat de jeugd steeds ongezonder gaat leven. In de praktijk hebben zij ook niet de handvatten om zelf een omschakeling te maken naar een gezonde leefstijl. Wij voelen ons mede verantwoordelijk om dit ‘probleem’ aan te pakken bij de kern.

Onze aanpak
In het Junior Lifestyle Program betrekken we diverse professionals om te komen tot een programma op maat dat aangepast en haalbaar is voor het kind. Zo krijgt het kind te maken met een sportleraar, leefstijlcoach en diëtist. Indien nodig betrekken we ook de kinderfysiotherapeut in het traject. Onze professionals hebben veel ervaring met de doelgroep, hun valkuilen en meest voorkomende situaties.

Daarnaast begeleiden we ook de ouders van de kinderen, want ouders spelen een cruciale rol in de vertaling van gezonde leefstijl naar de praktijk. Het Junior Lifestyle Program speelt hier dus op in en zo kunt u dus een oplossing voor de lange termijn verwachten.

Onze JLP kids aan het woord:

Fabiënne, Oosterhout
“Ik doe nu een stuk actiever mee dan dat ik vroeger deed bij andere sporten waar ik op zat. Het is ook superfijn dat ik nu lekker met de groep mee kan en niet meer achterblijf! De trainingen zijn erg leuk maar toch best zwaar. Het is elke week weer iets anders en dat maakt het lekker afwisselend en leuk om te blijven gaan.”

Levi, Breda
“De sportleraren geven superleuke sportlessen! Elke keer heb ik weer zin om te gaan sporten en ga ik super enthousiast weer met mama naar huis. Naast het sporten kom ik regelmatig bij de diëtiste. Die denkt en kijkt met ons mee en zorgt ervoor dat ik een goede balans vind in mijn eten.”

In januari gaan we weer van start!
Zoals we al zeiden gaan we in januari weer van start met een nieuwe lichting en proberen we weer een flinke groep kids naar een gezonde leefstijl te helpen. De kosten voor het programma zijn € 9,95 per 4 weken. Benieuwd of je kind in aanmerking komt voor het Junior Lifestyle Program?

Klik hier voor meer informatie en meld je aan>>