spinningfietsen

Nieuwe spinningsfietsen in Dongen!

Sinds kort wordt spinning bij Arendse health club Dongen alleen maar leuker want… we hebben nieuwe fietsen!

“Dit is een groot voordeel t.o.v. de andere fietsen want je kunt er veel meer mee.” We spreken met Caroline, al jarenlang geeft ze spinning les bij ons en zijn benieuwd naar haar ervaring met deze nieuwe spinningfietsen.

Weerstand en vermogen
Je ziet precies welke weerstand je fietst en je kunt ook je vermogen zien. Verder kun je ook de snelheid (RPM) die gefietst moet worden in de gaten houden. Ben je zelf niet zo sterk in het fietsen op de maat van de muziek? Geen probleem! Dit geeft de fiets gewoon zelf aan en zodra de instructeur aangeeft op welk tempo er gefietst moet worden, kun je dit gewoon aflezen op het scherm van de fiets… ideaal dus!

Daag jezelf uit!
Je kunt jezelf ook mooi uitdagen op deze fietsen door bijvoorbeeld bij een sprintnummer en bepaalde snelheid te halen. Bij de 2e sprint probeer je deze snelheid weer te halen of zelfs om eroverheen te gaan. Zo kun je er natuurlijk voor jezelf een soort wedstrijdje van maken en dat blijft altijd leuk!

Als laatste maar niet onbelangrijk, deze fietsen zitten en trappen een heel stuk beter! Klinkt interessant toch?

Proefles meedoen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.