technogym-routines

Onze cardio-apparatuur is voorzien van de nieuwste update!

Je hebt het misschien zelf al ervaren, maar onze cardio-apparatuur van Technogym heeft sinds vorige week een nieuwe update ontvangen. Hierdoor kun je jouw doelen nog beter behalen!

Ontmoet jouw digitale coach
Elk cardio-apparaat is voorzien van een ingebouwde coach die je motiveert en begeleidt tijdens jouw training, zodat je het meeste uit je training haalt. Op deze manier wordt het behalen van je doelen nog leuker! Zo kun je samen met een virtuele trainer aan de slag via een een-op-een training, word je aangemoedigd en ontvang je suggesties tijdens je training.

Daag jezelf uit met Routines!
Op elk cardio-apparaat train je verschillende spiergroepen, maar ook je doelen kunnen hierin verschillen. Daag jezelf daarom ook uit met Routines, een programma die aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Ga aan de slag met je uithoudingsvermogen of met gewichtsverlies. Liever specifieke delen van je lichaam trainen? Dat is vanaf nu ook mogelijk!

In Routines is het daarnaast ook mogelijk om de intensiteit en trainingsduur aan te passen naar jouw eigen behoefte.

Hoe start je een Routine?
Kies het cardio-apparaat wat je wilt gebruiken en selecteer het startscherm. Kies vervolgens voor Routines. Je zult zien dat er diverse programma’s beschikbaar zijn, kies dan ook het programma dat het beste bij je past. Stel vervolgens de gewenste tijd en intensiteit in en start jouw Routine.

Onze cardio-apparatuur verzorgt vervolgens de training. Je ontvangt tijdens de Routine een melding wanneer het tempo wordt verhoogd of de helling verhoogd wordt, zo kom je niet voor verassingen te staan.

Kijk je tijdens het trainen graag een serie op Netflix of video op YouTube? Tijdens jouw Routine training is dat ook mogelijk!

Trainen met het nieuwste Technogym programma

Wil jij jezelf uitdagen door te trainen met het nieuwe Technogym-programma, maar heb je hier nog vragen over? Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.