BIOCIRCUIT

Ook ‘bakker’ Barry gaat voor BIOCIRCUIT

Barry van der Steen, een bekende naam voor veel mensen uit regio Oosterhout/Made. Op een steenworp afstand van Arendse Oosterhout bevindt zich namelijk ‘De Echte Bakker van der Steen’. Een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1946 en sinds 2007 door Barry en zijn broer wordt gerund. Barry is een bekend gezicht binnen Arendse health club en komt dan ook minimaal 4 keer per week sporten. Mede dankzij de effectieve en korte trainingen op het BIOCIRCUIT zorgt hij ervoor dat hij fit en gezond blijft tijdens zijn lange werkdagen.

Barry is een echte sportman en sinds een tijdje is hij bezig op het BIOCIRCUIT. Hij vindt het een geweldige manier van trainen omdat hij hier echt zijn grenzen kan opzoeken en verleggen. Hij volgt het programma Boost Performance; een programma dat lekker pittig is en niet voor iedereen weggelegd.

Omdat Barry gemiddeld zo’n 60 uur per week werkt, is BIOCIRCUIT ideaal. Een half uurtje intensief sporten en je kunt weer naar huis. Hij werkt weleens van 3.00 ’s nachts tot 14.00 ’s middags en je kunt je dan wel voorstellen dat je geen zin meer hebt om urenlang te gaan trainen.

Inmiddels heeft Barry al zijn 20e training op het BIOCIRCUIT gehad. Hij is gestart op het programma ‘Tone your Body’, maar is inmiddels overgestapt op ‘Boost Performance’. Na een lange werkdag merkt hij wel dat zijn kracht wat minder is, maar voor een half uurtje BIOCIRCUIT heeft hij altijd motivatie. Afvallen hoeft voor hem niet, hij vindt het belangrijker dat hij gezond blijft en lekker in zijn vel zit. Sporten is voor hem een uitlaatklep waar hij alle stress van het werk even opzij kan zetten.

Wat Barry fijn vindt aan het BIOCIRCUIT is dat hij op hoog tempo kan trainen met weinig rusttijd. Ook de combinatie tussen cardio- en krachttraining vindt hij perfect. Een spierbonk hoeft hij niet te worden. Hij wil vooral fit blijven en zijn conditie op peil houden. Hij zegt zelf dat hij weleens een frietje eet, of een zelfgebakken oliebol, maar dat hij altijd een gezonde balans houdt met sporten. Gezondheid is dan ook erg belangrijk voor hem!

BIOCIRCUIT biedt uitkomst voor Barry. Na een drukke werkdag/nacht ontladen en een half uurtje lekker knallen. Hij zegt zelf: “Ik raad het iedereen aan. Probeer het eens en ervaar zelf hoe fijn het is als je in een drukke sleur zit en je toch lekker fit wilt blijven. Alle toestellen worden automatisch ingesteld naar wens, het is echt geschikt voor iedereen!”

Zelf kennis maken met BIOCIRCUIT?

Meld je dan aan voor een persoonlijke kennismaking? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.