Op 2 november ben ik definitief gestopt met roken!

Op 2 november 2017 ben ik definitief gestopt met roken. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik wel vaker tevergeefs een poging had ondernomen… Doch na een advertentie van Arendse health club over stoppen met roken, gecombineerd met sporten, dacht ik, en nu ga ik echt stoppen!

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt met roken, waar ik verschrikkelijk trots op ben. De eerste weken waren het moeilijkst, maar met steun van o.a. de groep en de tips van de geweldige ‘stoppen met roken coach’ Abby is het gelukt!

Dankzij de groepsbijeenkomsten, waar ook zeer gemotiveerde ‘stoppers’ in zaten, en waarin theorie werd gecombineerd met het ‘verplicht’ sporten is het mij gelukt om daadwerkelijk te stoppen.

Stoppen met roken cursistDe laatste weken valt het sporten mij wel moeilijk, daar ik ben begonnen met een specialisatiecursus arbeidsrecht, die elk uurtje vrije tijd opslokt. Ik ga mijn uiterste best doen om het sporten weer op te pakken, daar ik bang ben dat als ik dat niet ga doen, mijn gewicht zal gaan toenemen. Dit is gelukkig de afgelopen maanden niet gebeurd.

Verder ben ik het sporten toch leuker gaan vinden dan ik in eerste instantie dacht. Na het sporten heb ik iedere keer toch een positief gevoel!

Groeten,
Edward Chel

Ook stoppen met roken?

Onze ‘stop met roken coaches’ zorgen ervoor dat dit gaat lukken. Tijdens een cursus van 12 weken helpen we je te stoppen met roken en je leefstijl te verbeteren. We doen dit door de gouden combinatie van coaching, sporten en dieetbegeleiding. Volledig vergoed door de meeste verzekeraars!

Klik hier om jezelf aan te melden >>