Open dag Raamsdonksveer groot succes!

Gisteren hebben we de deuren opengezet van onze totaal vernieuwde club in Raamsdonksveer. Vele inwoners van Raamsdonksveer en omgeving waren benieuwd hoe de club er na de verbouwing eruit is komen te zien. Een veel gehoorde reactie was “wauw, wat een metamorfose, en wat een ruimte is erbij gekomen en wat is alles mooi geworden!”

Breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten
Tijdens de open dag spraken we met Thijs en Fia Timmermans. Ruim 15 jaar gelden was Fia lid. Door een verhuizing, de drukte op haar werk en het gezin heeft ze niet gesport, maar Fia wilt dit weer gaan oppakken. “Ik was heel erg benieuwd hoe alles er nu van binnen uit zou zien. Het is prachtig geworden, mooi en sfeervol ingericht. Ook qua indeling is alles prettig en fijn dat er een breed aanbod is aan faciliteiten en activiteiten”. Zoon Thijs heeft vroeger zwemlessen bij Arendse in Raamsdonksveer gevolg. Hij heeft nu interesse om weer lekker te gaan zwemmen in het vernieuwde zwembad.

Een prachtig zwembad
Ook Maggy Ripzaad en Jeanne Jansen uit Geertruidenberg zijn naar de open dag geweest. In de gezellige horeca genieten ze van hun kopje koffie. “We zijn nog niet eerder lid geweest, maar willen samen één keer per week gaan zwemmen. Het zwembad is prachtig en ruim en je kunt overal staan, dat spreekt ons erg aan”.

Vraag hier je try-out aan!

Benieuwd naar onze vernieuwde health club in Raamsdonksveer, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.