Open weekend Arendse Dongen

Dit mag je niet missen: het open weekend in Dongen 29 en 30 juni

29 en 30 juni is het zover: het open weekend van onze 700 m2 nieuwbouw en uitbreiding van onze health club aan de Doelstraat. Je kunt dan eindelijk een kijkje komen nemen naar ons nieuwe (overdekte) zwembad en (para)medische afdeling met ruimte voor fysiotherapie, leefstijlcoaches, personal training en meer. Naast het zwembad en de (para)medische afdeling komt er een nieuwe wellness inclusief 2 sauna’s, stoombad, infraroodsauna, douches, kleedkamers en relaxruimte. Met deze uitbreiding mag Arendse health club zich de meest luxe en veelzijdige health club van de regio noemen!

Praktische details open weekend:

Waar: Arendse health club, Doelstraat 16, Dongen
Wanneer: zaterdag 29 en zondag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur
Voor wie: iedereen is welkom!

Start met zwemles na de zomervakantie + eenmalige kortingsactie tijdens open weekend

Om de opening van ons nieuwe zwembad te vieren, kun je alléén tijdens het open weekend profiteren van een kortingsactie bij inschrijving van zwemles. Nog een extra voordeel: schrijf je je kindje tijdens het open weekend in, dan kun je na de zomervakantie al starten met zwemles. Wil je je kindje laten zwemmen in het nieuwste zwembad van Dongen onder begeleiding van onze deskundige zwemdocenten? Kom dan zeker naar het open weekend!

Zwembad Arendse Dongen

Fitness actie: probeer nu 4 weken voor € 19,95

Met de komst van het nieuwe zwembad en de wellness is Arendse Dongen verreweg de meest luxe en veelzijdige health club van de regio geworden. Je fitnest hier op de nieuwste Technogym apparatuur en je kunt hier volop groepslessen volgen. Hou je van tennis? Dan kun je gebruik maken van onze vernieuwde binnen- en buitenbanen, of een balletje slaan op een van onze squashbanen. Vrij zwemmen in het nieuwe zwembad en lessen zoals aquafit en aquabootcamp vallen gewoon binnen je abonnement. Na al deze inspanningen kun je heerlijk tot rust komen in onze nieuwe wellness. Wat wil je nog meer?

Kom naar het open weekend en profiteer van onze tijdelijke actie: probeer 4 weken onbeperkt fitness en groepslessen voor maar € 19,95.

Wellness Arendse Dongen

Kom gezellig een kijkje nemen tijdens het open weekend op 29 en 30 juni. We maken er een gezellig weekend van, en onze medewerkers staan natuurlijk voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen.

Tot dan!