Echt resultaat behalen

Bewegen in combinatie met gezonde voeding en leefstijlonderhoud zorgt voor het beste resultaat. Onze Personal Trainers zorgen voor effectieve en afwisselende trainingsmethodes die zorgen voor de meest snelle en zichtbare resultaten. Daarnaast zijn onze Personal Trainers een kei in het motiveren van mensen zodat ze doorzetten, blijven trainen en uiteindelijk hun doelen bereiken.

Wat kun je verwachten van de Personal Trainer?

Een Personal Trainer helpt je om je beweegdoelstelling te behalen en staat je bij met zijn advies. Onze trainers worden dan ook vaak gezien als bron van inspiratie. Hun taak is het beste te omschrijven als: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Betrokken bij je persoonlijke welzijn

Onze Personal Trainers zijn betrokken bij je persoonlijke welzijn. Zo proberen ze je samen met onze andere specialisten bijvoorbeeld te helpen stoppen met roken of stellen een dieet samen om je doelstellingen makkelijker te kunnen halen.

Al onze Personal Trainers hebben een geregistreerde opleiding gevolgd, dan wel aangevuld met medische fitness- en/of leefstijlmodules en/of voedingsopleiding.

Maak kennis met Personal Training

Benieuwd of personal training iets voor jou is? Start dan nu met een gratis intake. Laat je gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.