Personal Training | Personal Trainer | PT

Personal Training

Bewegen in combinatie met gezonde voeding en leefstijlonderhoud zorgt voor het beste resultaat. Onze Imotivate Personal Trainers zorgen aan de hand van effectieve en afwisselende trainingsmethoden voor de meest snelle en zichtbare resultaten. Daarnaast zijn onze trainers een kei in het motiveren van mensen zodat ze doorzetten, blijven trainen en uiteindelijk hun doelen bereiken.

Wat kun je verwachten van de Imotivate Personal Trainer?
Een Personal Trainer helpt je om je beweegdoelstelling te behalen en staat je bij met zijn advies. Onze trainers worden dan ook vaak gezien als bron van inspiratie. Hun taak is het beste te omschrijven als: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Onze Personal Trainers zijn betrokken bij je persoonlijke welzijn. Zo proberen ze je samen met onze andere specialisten bijvoorbeeld te helpen stoppen met roken of stellen een dieet samen om je doelstellingen makkelijker te kunnen halen.

Al onze Personal Trainers hebben een geregistreerde opleiding gevolgd, dan wel aangevuld met medische fitness- en/of leefstijlmodules en/of voedingsopleiding.

Maak gratis kennis met personal training
Benieuwd of personal training iets voor jou is? Start dan nu met een gratis kennismakingsgesprek. Laat je gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.