sporten peuter

Peutergym: plezier, bewegen en leren!

Peutergym bij Arendse health club

Lekker springen, rennen, rollen, klimmen en balanceren? Klinkt dit iets voor jouw peuter tussen de 2 en 4 jaar? Lees dan snel verder!

Peuters zijn vaak heel bewegelijk en hebben energie voor 10. Hoe fijn is het dan als ze lekker in een klein groepje samen met andere peuters hun energie kwijt kunnen en ook kunnen werken aan hun motorische vaardigheden. Ook het samen spelen met andere kindjes is goed voor hun sociale ontwikkeling. Onder begeleiding van onze sportleraar leert jouw kindje spelenderwijs alle belangrijke vaardigheden.

Peutersport bij Arendse health club is een groepsles van 30 minuten en bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Spelenderwijs leren de peuters allerlei belangrijke vaardigheden zoals balanceren, met de bal overgooien, springen of over dingen klimmen. Ook leert jouw kind sociale vaardigheden, zoals met andere kinderen samen spelen en wachten op de beurt. Super goed voor hun motorische ontwikkeling en hierdoor een perfecte voorbereiding op de basisschool.

Tijdens de les peutergym wordt er gebruik gemaakt van verschillende leuke spelmaterialen, en ze hebben lekker de ruimte om met elkaar te spelen. Dit alles uiteraard onder begeleiding van onze enthousiaste kinderfysiotherapeut.

Heeft jouw kindje moeite met bewegen?
Dan is Peuterfysio de ideale activiteit! Onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut leert jouw kindje spelenderwijs alle belangrijke motorische vaardigheden.

Praktische informatie Peutergym

✔ Kleine groepjes
✔ Lessen van 30 minuten
✔ Voor kindjes van 2 – 4 jaar
✔ Onder begeleiding van gecertificeerde sportleraar

Klik hier voor meer informatie, locaties, lesdagen en tijden!

GRATIS Proefles Peutergym

Heeft jouw kleintje ook energie voor 10 en kan die geen seconde stilzitten? Dan is Peutergym de perfecte activiteit. Een proefles meedoen? Dat kan! Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.