Bekijk hier onze protocollen

In verband met het Coronavirus geldt er een aangepast protocol omtrent het sporten en gebruik van onze zwembad. Bekijk hier het protocol via onderstaande link:

Update 25 september 2021

Welke maatregelen zijn van toepassing in onze club?
– Kom niet eerder dan het gereserveerde tijdstip naar de club.
– Blijf thuis als jij of iemand uit jouw huishouden een of meerdere van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (38 graden).
– Schud geen handen met medewerkers of andere leden.
– Ontsmet je handen bij binnenkomst.
– Betaal zoveel mogelijk contactloos.
– Deelname werkt op basis van reserveringen via de Arendse App. Vanaf 25 september breiden we de reserveringsmogelijkheden uit naar 2 activiteiten per dag en 3 activiteiten vooruit reserveren.
– Na gebruik maak je de materialen die je hebt gebruikt zelf schoon.

Welke maatregelen gelden er in onze horecaruimtes?
– Wanneer je plaatsneemt in onze horecaruimte ben je verplicht vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs te laten zien. Vanaf 14 jaar is het verplicht naast het coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs laten zien.
– Op ons terras is het laten zien van een coronatoegangsbewijs niet nodig. Binnen in onze horecaruimte is er de mogelijkheid om een drankje to go te halen, die je vervolgens op ons terras kan nuttigen.
– Registratie en een gezondheidscheck is verplicht.
– Wanneer je niet bereid bent een coronatoegangsbewijs te laten zien, dien je direct door te lopen en niet in de horeca te blijven staan of zitten. Wachten in onze horecaruimte voor zwemles is enkel mogelijk op vertoon van het coronatoegangsbewijs.