Tennis, squash en padel
Alle racketsporten onder één dak!

Of je nu graag een potje tennis, squash of padel wil spelen, Arendse health club is dé ideale sportomgeving om een balletje te slaan! Onze health club in Dongen beschikt over 3 binnen tennisbanen, 2 buiten tennisbanen, 2 squashbanen en 3 gloednieuwe indoor padelbanen. Bij onze vestiging in Oosterhout kun je terecht op één van de 2 professionele squashbanen. Wilt u meerdere banen verder vooruit reserveren neem dan even contact op met de club.

Reserveren

arendse health club racktersports tennis squash padel

Tennissen in Dongen

Sla je graag een balletje op de tennisbaan? Dan ben je bij Arendse health club Dongen aan het juiste adres! Met 3 moderne binnen tennisbanen en 2 verlichte buiten tennisbanen kun je bij ons het hele jaar door een wedstrijdje spelen, je service oefenen of genieten van een gezellig uitje met het gezin.

Tarieven losse baanhuur
Binnenbaan: €26,- per uur
Buitenbaan: €21,- per uur

Meer informatie

NIEUW: Padellen in Dongen

Wil je een keer iets anders dan tennissen en squashen? Dan is padel iets voor jou! Onze health club in Dongen beschikt sindskort over 3 gloednieuwe indoor padelbanen. Daag je vrienden of familie uit voor een sportief potje padel. Het is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel!

Tarieven losse baanhuur
Daluren: €26,- per uur
Piekuren: €32,95 per uur

Meer informatie

Squashen in Dongen

Daag je partner, een vriend of familielid uit voor een potje squash op één van onze professionele squashbanen in Dongen. Er zijn diverse mogelijkheden om een squashbaan te huren. Je kunt een losse baan huren per 45 minuten, een 12 rittenkaart afnemen of een vaste contractbaan reserveren.

Tarieven losse baanhuur (per 45 minuten)
Daluren: €8,25 per persoon
Piekuren: €10,50 per persoon
12 rittenkaart: €180,-

Meer informatie

Squashen in Oosterhout

Sla je graag een balletje op de squashbaan? Dan ben je bij Arendse health club Oosterhout aan het juiste adres! Er zijn diverse mogelijkheden om een squashbaan te huren. Je kunt een losse baan huren per 45 minuten, een 12 rittenkaart afnemen of een vaste contractbaan reserveren.

Tarieven losse baanhuur (per 45 minuten)
Daluren: €8,25 per persoon
Piekuren: €10,50 per persoon
12 rittenkaart: €180,-

Meer informatie
Meer informatie?

Wil je meer informatie over één van onze racketsporten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.