Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker?

Voor onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor 30 uur per week. Je werkdag begint om 6.00 uur ‘s-ochtends en de uren zijn verdeeld over 5 werkdagen (maandag tot en met vrijdag).

Ben jij een echte aanpakker, heb je oog voor detail en heb je ervaring met schoonmaken? Dan is dit de baan die bij jou past! Wij streven continu naar een schone, verzorgde en frisse health club en jij werkt hier graag aan mee. Je steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt een representatieve uitstraling.

Wat vragen wij?

– Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
– Een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend;
– Werken in de vroege ochtend is voor jou geen probleem;
– Je bent een fit en energiek persoon;
– Je hebt oog voor detail.

Leuke extra!
Naast dat je een marktconform salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar HR@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.