Seniorendag Arendse

Senioren Leefstijldag op dinsdag 8 oktober

Op dinsdag 8 oktober organiseert Arendse health club wederom een Senioren Leefstijldag met als onderwerp ´gezonde leefstijl´. Tijdens deze dag maak je kennis met verschillende beweegvormen zoals functioneel trainen, krachttraining voor senioren en diverse water- en zaalactiviteiten.

Daarnaast is er veel aandacht voor ´active ageing´, oftewel: gezond oud worden door het aanleren of aanhouden van een gezonde leefstijl. Hiervoor zijn verschillende professionals uitgenodigd, zoals een huisarts, fysiotherapeut, diëtist en beweegcoach.

Leuke extra: als je lid wordt deze dag profiteer je van een eenmalige inschrijfactie die alleen deze dag geldt.

Het programma bestaat uit een actief beweegprogramma met onder andere fitness, functioneel trainen, groepsactiviteiten en aquafit. Er wordt tussen de middag een gratis gezonde lunch geserveerd waarbij interessante sprekers, zoals huisarts, fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach het woord zullen nemen. Je hebt de keuze uit het ochtend- of middagprogramma.

Ochtend programma
09.30 – 09.40 Inloop met koffie en thee
09.40 – 10.00 Openingswoord en omkleden
10.00 – 11.40 Sportieve activiteiten
11.40 – 12.00 Douchen en omkleden
12.00 – 13.00 GRATIS lunch met sprekers

Middag programma
12.00 – 13.00 GRATIS lunch met sprekers
13.00 – 13.10 Omkleden
13.10 – 14.50 Sportieve activiteiten
14.50 – 15.00 Douchen en omkleden

*De programma’s kunnen per vestiging iets afwijken.

Ouderendag Arendse

Aanmelden voor de Senioren Leefstijldag?

Ben jij erbij op 8 oktober? De Senioren Leefstijldag is gratis voor iedereen en introducees zijn ook welkom. Dus kom gezellig met je partner of andere bekende, dan maken we er een gezellige dag van!

Ben je lid bij ons?

JaNee

Neem je gezellig iemand mee?

Ik neem iemand meeIk kom toch alleen

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Tags