SLIMdiet gaat om jou

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met SLIMdiet werk je naar een blijvend gezonde leefstijl toe. Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!

Zo werkt het

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

De maaltijden

De maaltijden van SLIMdiet bestaan uit fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken en de producten zijn ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en je mag naar hartenlust groente toevoegen.

Onze porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Slimdiet dieet

Gezond én betaalbaar

Jouw gezonde leefstijl is goud waard, maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 2,20 per maaltijd klaar. Als je start met SLIMdiet bij Arendse health club ontvang je van ons een welkomst box die bestaat uit een week maaltijden en 10 weken persoonlijke begeleiding door onze voedingsconsulent.

Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

SLIMdiet product

SLIMdiet coach Sharon aan het woord

“Toen ik zelf kennis maakte met dit concept was ik erg kritisch omdat het bestaat uit eiwitsupplementen. Nu ik er al lange tijd mee werk, ben ik louter positief. Wij maken bij Arendse health club gebruik van SLIMdiet in een 10 weken durende cursus. Tijdens deze cursus zie ik mijn cliënten wekelijks, waarbij ik ze intensief kan coachen en ze begeleid naar een blijvend gezond voedingspatroon. Tijdens de 10 weken leer ik mijn cliënten bewuste keuzes te maken in voeding, waardoor ze niet langer diëten, maar een permanent gezond eetpatroon aan kunnen houden.”

“SLIMdiet kent 4 fasen. Afhankelijk van je doelstelling en persoonlijke situatie wordt gekeken in welke fase je start, en hoeveel en hoelang je de supplementen gaat gebruiken. Het kan namelijk zomaar zijn dat je al na 1-2 weken ‘normale’ voeding gaat gebruiken naast de SLIMdiet supplementen. Het uiteindelijke doel van de cursus is om in 10 weken een geheel gezond voedingspatroon aan te leren (zonder voedingssupplementen).”

Voedingscoach Arendse

Interesse in SLIMdiet?

Wil je meer weten over SLIMdiet? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van alle informatie te voorzien.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.