Werk aan je uithoudingsvermogen

Spinning is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Met deze groepsles bouw je een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.

Keiser M3i spinningfietsen
Maak kennis met onze Keiser M3i spinningfietsen in Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Het verschil met ‘normale’ spinningfietsen is dat deze lessen op basis van vermogen worden gegeven. Hierdoor krijgt je spinning les een veel persoonlijker en doelgerichter karakter.

Wat is trainen op vermogen?
Met trainen op vermogen train je op je kracht, in combinatie met je persoonlijke hartslag, gecombineerd met de cadans die past bij het trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Meetbaar, voelbaar en uitdagend. Met deze manier van trainen creëer je meer persoonlijk inzicht, en train je slimmer.

Spinning op wattage

De voordelen van deze spinning les:

• Altijd fietsen op je eigen niveau. Je hoeft je nooit meer druk te maken of je fiets te zwaar of te licht staat;
• Iedereen kan meedoen tijdens de les, de ervaring is voor iedereen even intensief;
• Je kunt je prestaties zelf op de voet volgen op je eigen smartphone (en later thuis terug kijken).

Spinning wordt toegankelijk voor iedereen
Veel mensen die nog nooit een spinning les hebben gedaan zijn vaak bang dat dit veel te zwaar voor ze is. Daar komt met dit systeem een eind aan. Door middel van de FTP-test fiets je namelijk helemaal op je eigen niveau in de trainingszone die bij je past.

Proefles meedoen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.