Spinningmarathon

Spinningmarathon: Arendse health club staat op tegen kanker

Op zaterdag 15 december staan 5 clubs in het teken van een grote inzamelingsactie tegen kanker. Op 5 clubs zal een spinningmarathon plaatsvinden met een gezamenlijke tocht langs bergen, dalen, open vlaktes en tussensprints. Het initiatief is ontstaan in samenwerking met Theo, lid van Arendse health club Breda.

Theo overwon de ziekte in 2016 en heeft samen met zijn team “Kleine stapjes” op 7 juni 2018 Alpe d’Huez te voet bedwongen. Theo hoopt zijn enthousiasme samen met ons op jullie over te brengen en op deze manier zo veel mogelijk op te halen voor het KWF, zodat in de toekomst steeds meer mensen geholpen kunnen worden. Zien we jou ook in een van onze clubs op 15 december aanstaande?

Aanmelden voor de spinningmarathon kan via de inschrijflijst bij de receptie.

Het verhaal van Theo:
Spinning marathon“Op 7 juni 2018 liep ik samen met mijn gezin de Alpe d’Huez op om samen met duizenden anderen geld op te halen voor kankeronderzoek. In september 2016 werd ik zelf geconfronteerd met deze ziekte. Ik mag mij gelukkig prijzen dat het onder controle is en ik zover ben gekomen dat ik mijn leven weer op kan gaan pakken. Ik heb tot nu toe geluk gehad maar velen anderen hebben dit geluk niet.

Door mee te doen aan deze actie wil ik voorkomen dat er nog mensen de dupe worden van deze vreselijke ziekte. Doordat er meer onderzoek gedaan kan worden wordt kanker steeds meer een chronische ziekte in plaats van een levensbedreigende ziekte. Ik hoop dat door dit soort initiatieven er steeds meer mensen geholpen kunnen worden.

Ik ben de team-captain van het team “Kleine stapjes”. Deze naam hebben we zo gekozen omdat kleine stapjes heel belangrijk zijn in het herstel van de behandelingen. Met kleine stapjes komen we er ook en misschien lukt het dan zelfs beter!”

Deelnemende clubs

Arendse health club Breda
Arendse health club Dongen
Arendse health club Oosterhout
Arendse health club Raamsdonksveer
Arendse health club Tilburg

Programma spinningmarathon
Op alle vestigingen vinden 2 blokken van 3 uur fietsen plaatsen, met in het midden een lunch, verzorgd door Arendse health club.

08.30 – 09.00 Spinningzaal open, klaarzetten techniek, fietsen instellen e.d.
08.45 – 09.00 Introductie en openingswoord
09.00 – 09.55 Rit 1: Heuvelklassieker
10.00 – 10.55 Rit 2: Ploegentijdrit
11.00 – 11.55 Rit 3: Beklimming Alpe d’Huez
12.00 – 13.30 Lunch in Kerstthema (Spinningzaal blijft open voor fietswissels, nieuwe deelnemers)
13.30 – 14.25 Rit 1: Heuvelklassieker
14.30 – 15.25 Rit 2: Ploegentijdrit
15.30 – 16.25 Rit 3: Beklimming Alpe d’Huez
16.25 – 16.30 Einde spinningmarathon

Kosten deelname
Natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF, en daarom vragen we een bijdrage voor deelname aan de spinningmarathon. Dit betreft een minimumbijdrage, meer doneren mag natuurlijk altijd!

De kosten zijn als volgt:

Fietsen:
€ 50,- voor het volledige programma van 6 ritten. Je ‘koopt’ een fiets en bepaalt zelf met hoeveel mensen je meedoet. Het is toegestaan dat je zelf per uur bepaalt of er wordt gewisseld of niet.

Lunch:
Inbegrepen voor 2 personen bij afname van een fiets.
€ 7,50 indien je slechts één les volgt of alleen komt lunchen.

Let op: het bedrag dien je bij inschrijving aan de receptie contant te betalen.

Ben jij erbij op zaterdag 15 december? Meld je dan nu aan via de inschrijflijst aan de receptie!