Technogym BIOCIRCUIT

Sporten? Daar heb ik echt geen tijd voor…

Tijd -of juist te weinig tijd- is voor veel mensen reden nummer 1 om niet te sporten. Voor mij was het in ieder geval heel lang de reden om niet bij een sportschool binnen te stappen. Daarnaast ontbrak absoluut de motivatie en bleef het gevoel van niet fit, te zwaar en niet lekker in m’n vel zitten over.

Tijdens het 12-weekse programma Nederland in Beweging lukte het om tijd te maken om te sporten en raakte ik ook gemotiveerd om drie keer per week naar Oosterhout te gaan. Daarna werd het zomer, de zomer met een kledingmaat kleiner maar ook de periode om vreselijk uit het sportritme te raken en daar kwam ook het ‘geen tijd’ gevoel weer om de hoek kijken. Maar gelukkig niet voor lang!

Als snel na de vakantie werd het Technogym BIOCIRCUIT geopend. Een circuit waarmee je je fitnessdoelen in een intensieve training van een halfuur bereikt: echt iets voor mij! Na een persoonlijke meting door een beweegcoach kon ik aan de slag. Tijdens de training geen gedoe met het instellen van gewichten, de hoogte van de zitting enzovoort, want dat gaat allemaal automatisch. Dus: twee keer per week effectief trainen in zo min mogelijk tijd! En dat het effect heeft blijkt wel uit de meetresultaten: na 8 trainingen ben ik 1 kilo gewicht kwijt, heb 1 kilo spiermassa opgebouwd en ben 1,5% vetmassa kwijtgeraakt.

Het BIOCIRCUIT is voor mij een ideale manier van sporten: snel en effectief. Ik doe dit twee keer per week en combineer het met een leuke groeples zoals Bodyshape om drie keer per week lekker te sporten!

Zelf trainen op BIOCIRCUIT?

Meld je dan aan voor een persoonlijke kennismaking? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.