Sporten in een ongedwongen sfeer!

Michel Speltie - Arendse health club Dongen

Dit keer spreken we met Michel Speltie, 54 jaar en lid van Arendse Dongen!

“Vroeger heb ik altijd gesport, daarna jaren niet meer. Dan merk je toch dat je echt iets aan beweging moet gaan doen!”
We spreken dit keer Michel, 54 jaar en klant bij Arendse Dongen. Samen met zijn vrouw en dochter hebben ze een half jaar geleden een familie abonnement afgesloten.

Michel is nu 3 tot 4 keer per week te vinden in de fitness. “Het voelt heerlijk om mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Meestal sport ik vroeg in de avond, zo rond 17.30 uur. Dat is voor mij normaal gesproken ideaal. In de club heerst er altijd een ontspannen sfeer en de begeleiding tijdens het sporten tis heel fijn en goed. Ik merk dat het sporten een goede invloed heeft op mijn conditie, voel mezelf zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter!”

“Ook in het weekend kom ik regelmatig fitnessen, om daarna in de horeca nog even een kop koffie te drinken. Het voelt daarom ook zeer zeker als een sociaal moment.”

De accommodatie in Dongen bevat Michel goed. “Er is een heel divers aanbod qua activiteiten, want zo kan ik naast fitnessen bijvoorbeeld ook een keer zwemmen of tennissen. Alles is goed geregeld, ook nu onder de huidige Corona maatregelen!”

Vraag hier je Try-Out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags