Stoppen met roken cursus
Inclusief onbeperkt sporten: € 15,50 per vier weken

Wil je graag een rookvrij leven? Onze ‘stop met roken coaches’ zorgen ervoor dat dit gaat lukken. Tijdens een cursus van 12 weken helpen we je te stoppen met roken en je leefstijl te verbeteren. We doen dit door de gouden combinatie van coaching, sporten en voedingsbegeleiding.

Onze stop met roken coaches zijn geregistreerd in het ‘Kwaliteitsregister Stoppen met Roken’. Dat wil zeggen dat zij allemaal gecertificeerd zijn en je op de best mogelijke manier begeleiden naar een rookvrij leven.

Unieke 3-in-1 combinatie

Tijdens deze 12 weken word je begeleid door een stoppen met roken coach en een beweegcoach. Want juist de combinatie tussen coaching, beweging en voeding zorgt ervoor dat deze cursus succesvol is. Stoppen met roken gaat namelijk veel verder dan alleen coaching.

Bewezen effectief
Stoppen met roken lukt beter met onze cursus, dit blijkt uit de onderzoeksresultaten van onze deelnemers. Van de eerste 50 deelnemers is maar liefst 76,4% succesvol gestopt met roken.

Begeleiding gedurende de cursus

Onze cursus bestaat uit een wekelijkse groepsbijeenkomst, een-op-een begeleiding en telefonische ondersteuning. De bijeenkomsten bestaan uit de volgende onderwerpen:

1: Verslaving
2: Effecten van roken
3: Valkuilen (korte termijn)
4: De kracht van gedachten
5: Emoties
6: Terugval en uitglijders
7: Gewicht en goede voeding
8: Mindfulness
9: Stressmanagement
10: Meditatie
11: Bewegen en conditie
12: Valkuilen (lange termijn)

Lage kosten: € 15,50 per vier weken

Door ondersteuning van diverse partners is het mogelijk deze cursus betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. De eigen bijdrage voor het sporten tijdens de cursus is € 15,50 per vier weken. Dit geeft je recht op 12 weken onbeperkt sporten bij Arendse health club en begeleiding van je ‘stoppen met roken coach’.

De voordelen van stoppen met roken:

✔ Fitter en gezonder gevoel
✔ Een betere conditie
✔ Een mooie huid en een gezonde leefstijl
✔ Je geniet van het fit zijn
✔ Een langere levensverwachting
✔ Trakteer jezelf en bespaar € 1200,- – € 2000,- per jaar

Meld je aan en stop met roken!

Wil je ook stoppen met roken? Laat dan hieronder je gegevens achter en meld je aan voor onze cursus. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt met roken. De eerste weken waren het moeilijkst, maar met steun van o.a. de groep en de tips van de geweldige ‘stoppen met roken coach’ Abby is het gelukt!”
  Edward - Oosterhout
  “Na een lange ‘rook carrière’ van ruim 36 jaar, met af en toe een hele korte onderbreking – zeg maar een mislukte stoppoging – ben ik eindelijk gestopt met roken! ”
  Petra - Oosterhout
  “Een veel voorkomende angst is gewichtstoename na het stoppen met roken. Als coach ben ik er voor de cursisten om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt!”
  Abby - Stoppen met roken coach