Interesse in de Summerfit Challenge?

Wil je meer weten over de Summerfit Challenge? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze voedingscoaches neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van alle informatie te voorzien. Leuke extra: behaal jij het beste resultaat onder de deelnemers, dan krijg je de volledige Summerfit Challenge cadeau!

Let op: er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!


Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.Summerfit Challenge

Summerfit Challenge

De zomer is dichterbij dan je denkt, tijd om in shape te komen! Dit programma is speciaal bedoeld voor mensen die met een strak lichaam de zomer in willen. Ga jij voor die felbegeerde sixpack? Dan is dit het programma voor jou. Wat houdt het precies in:

✔ Leefstijlprogramma van 4 weken
✔ Inclusief begin- en eindmeting
✔ In combinatie met producten van SLIMdiet
✔ Wekelijkse begeleiding door voedingscoach
✔ – 6 tot 8 kg is niet ongebruikelijk
✔ Programma zonder fitnessabonnement

Let op: Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar!

Voedingscoach Sharon aan het woord

“Tijdens de Summerfit Challenge zie ik mijn deelnemers wekelijks, waarbij ik ze intensief coach en ze begeleid naar een blijvend gezond voedingspatroon. Tijdens deze 4 weken leer ik mensen bewuste keuzes te maken in voeding, waardoor ze niet langer diëten, maar een permanent gezond eetpatroon aan kunnen houden. Zo blijven ze ook na de Summerfit Challenge in de beste shape van hun leven!”

SLIMdiet coach