Terugblik Breda in Beweging: “Ik ben totaal 16 kilo kwijtgeraakt!”

Bijna 9 maanden geleden ben ik begonnen met Breda in Beweging om echt af te vallen. Ik at teveel en er was geen rem. Na een drukke dag kookte ik zeker gezond, maar ’s avonds kwam de chips weer uit de kast.

Er moest iets veranderen, en toen ik via Facebook de oproep zag om deel te nemen aan Breda in Beweging ben ik gelijk gaan reageren. Met heel veel discipline ben ik eraan begonnen en voelde me zo goed en fit.

Vanaf het begin van de cursus tot nu toe ben ik nog steeds heerlijk aan het sporten. Ik let ook nog steeds goed op mijn voeding zodat ik op gewicht blijf. Natuurlijk neem ik ook nog steeds weleens wat lekkers en hou ik een cheat day, anders houd je het niet zo makkelijk vol. Het is een kwestie van je leefstijl en je eetpatroon veranderen. Ik noem het zeker geen dieet wat ik heb gedaan, of nog steeds doe.

Ik heb voor mijn gevoel veel bereikt en ben trots op mezelf. Ik ben in totaal maar liefst 16 kilo kwijtgeraakt!

Ook na de cursus Breda in Beweging heb ik ervoor gekozen om door te gaan met sporten bij Arendse health club. Ik vind het de sfeer hier fijn en huiselijk. Iedereen helpt elkaar en er is lekker veel variatie tussen de verschillende lessen of vrij trainen. Je kunt ook altijd bij een van de coaches terecht voor vragen of een nieuw trainingsschema.

Ik ben begonnen en ga door! Dat raad ik ook iedereen aan die start met sporten. Je voel je er zo fijn en energiek door. Ik kan het weten, aangezien ik inmiddels al bijna 9 maanden aan het sporten ben.

Ik heb echt een drive gekregen om alles aan te pakken, en ik sta veel fitter en positiever in het leven. Mijn doel voor 2018 is dan ook om elke dag te genieten en er alles uit te halen wat er uit te halen valt. Iedereen kan dit, ik ben ook zo ver gekomen en blijf doorgaan.

Het enige wat je nodig hebt is goede begeleiding en natuurlijk wilskracht, je moet het tenslotte zelf doen. Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik hieraan ben begonnen, en ik leer nog steeds iedere dag.

Ik wens iedereen die meedoet met deze cursus veel succes. Ga ervoor, want waar een wil is, is een weg!

Sportieve groeten, Tanja Leijten

Meedoen met Nederland in Beweging?
In april starten we weer met een nieuwe lichting Nederland in Beweging. Deze 12-weekse cursus is bedoeld voor mensen met ernstig overgewicht en/of diabetes. Voor maar € 9,95 per 4 weken helpen we je naar een structureel gezondere leefstijl. Wil je hieraan meedoen?

Meld jezelf dan hier aan >>