Spinningmarathon Arendse

Spinningmarathon levert € 2.265,95 op voor het KWF

Team Kleine Stapjes en Arendse health club een groot succes

Afgelopen zaterdag werd op 3 locaties van Arendse health club een spinningmarathon gehouden voor het goede doel. In Breda, Tilburg en Dongen gaven meer dan 60 fietsers acte de présence. De marathon kwam tot stand door een samenwerking tussen Arendse health club en Team Kleine Stapjes van Theo van Velthuijsen. In 2016 heeft teamcaptain Theo de diagnose ongeneeslijk ziek gekregen. Sindsdien zet hij zichzelf in met zijn team om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Omdat Theo met regelmaat bij Arendse health club te vinden is ontstond het idee om een spinningmarathon voor het KWF op te zetten in Breda. Na goed overleg zijn hier nog de locaties Tilburg en Dongen bij gekomen.

Een groot deel van de fietsers bleef tijdens de marathon minimaal 3 uur op de fiets zitten. Er waren zelfs diehards die 6 uur vol wisten te maken! Natuurlijk kon iedere fietser deelnemen op zijn of haar eigen niveau en tijdens het fietsen was er gezorgd voor fruit en water, gesponsord door de lokale Albert Heijn in Breda en Cruijssen Groenten & Fruit uit Tilburg.

Teamleden van Team Kleine Stapjes waren gedurende de gehele dag aanwezig ter ondersteuning. In de middag hebben alle deelnemers zich tegoed gedaan aan een gezellige Kerstlunch, verzorgd door Arendse health club. Aan het einde van de dag zijn de opbrengsten van de 3 vestigingen bij elkaar opgeteld en daar kwam een voorlopig eindbedrag van € 2.265,95 uit. Namens Team Kleine Stapjes en Arendse health club: bedankt!