thuiswerken

Thuiswerken maar toch voldoende bewegen!

Nu we langer thuis zitten i.v.m. het coronavirus schiet het dagelijks voldoende bewegen er wel eens bij in! Lopend of fietsend naar je werk gebeurd minder en we zijn geneigd langer door te werken achter je beeldscherm. Voldoende beweging tijdens je werkdag is erg belangrijk. Hoe combineer je je drukke werkdag met voldoende beweging?

Kies één beweegmoment op een gepast moment van je werkdag!
Heel de dag zitten achter je beeldscherm is niet goed voor je bloedsomloop. Kies daarom minimaal één beweegmoment tijdens je werkdag, bijvoorbeeld tijdens je pauze. Loop eens een blokje om tijdens je pauze zodat je in beweging blijft.

Sport een uurtje na je werk
Zin om even te ontspannen na je werk? Sport dan een uurtje na je werk. Ondanks dat Arendse health club op dit moment gesloten is, is het nog steeds mogelijk om te sporten. Wij bieden elke dag nieuwe on-demand lessen aan via de Arendse App. Inmiddels staan er al 70 verschillende lessen op die ideaal zijn om na je werk te volgen!

Blijven bewegen is erg belangrijk. Fitte mensen hebben dan ook vaak een beter werkend immuunsysteem.

Klusjes tijdens het thuiswerken
Tijdens het thuiswerken heb je vaak ook wat tijd om enkele huishoudelijke klusjes te doen. Er is vaak genoeg te doen: wassen, stofzuigen, poetsen, een brief posten, de hond uitlaten of boodschappen doen. Het zijn allemaal verschillende korte beweegmomenten die je zelf kan inplannen gedurende je dag.

Doelen behalen met de Arendse App
Het helpt om persoonlijke beweegdoelen op te stellen. De Arendse App kan je hierbij helpen.

Met de Arendse App heb je de mogelijkheid om buitenactiviteiten zoals wandel-, loop- en fietsactiviteiten te tracken met GPS. Bij een rondje hardlopen zie je exact hoeveel kilometer je hebt gelopen, de snelheid die je hebt behaald, het aantal verbrande calorieën etc. De app is te koppelen aan andere sportapps zoals Strava of Runkeeper.

Uiteraard kunnen we je ook helpen met het opstellen van een schema voor thuis. Liever samen trainen met een Personal Trainer? Dat kan! 1-op-1 training buiten met één van onze personal trainers is op dit moment toegestaan. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

We hopen je op deze manier in beweging te houden. Zet hem op!

Maak kennis met Personal Training

Benieuwd of personal training iets voor jou is? Start dan nu met een gratis intake. Laat je gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.