BIOCIRCUIT

“Tussen de rijlessen door even op het BIOCIRCUIT!”

Metin is trotse eigenaar en rijinstructeur van rijschool MKDrive in Oosterhout. Hij houdt ervan om fit te blijven, dus tussen het rijlessen door is hij regelmatig te vinden bij Arendse Oosterhout. Sinds kort traint hij op het BIOCIRCUIT en dat bevalt hem prima!

Metin is gestart met het BIOCIRCUIT omdat hij met name zijn conditie wilde verbeteren en in een korte tijd effectief wil trainen. Geen urenlange cardio, maar een half uurtje knallen en weer klaar. Ideaal voor hem tussen het rijlessen door!

Zijn conditie verbeteren is niet zijn enige doel. Hij doet ook veel aan krachttraining om aan te komen in spiermassa en zijn vetpercentage omlaag te krijgen. Omdat je op het BIOCIRCUIT een mix van cardio- en krachttraining hebt, past dit perfect bij hem.

Op dit moment traint Metin met het zogenaamde Tone Your Body programma. Dit programma is geschikt voor mensen die al bekend zijn met fitness, maar toch uitgedaagd willen worden. De volgende stap is het programma Boost Performance. Dit programma is voor de echte fanatiekelingen en zorgt ervoor dat je echt het maximale uit jezelf haalt.

“Ik geef het BIOCIRCUIT een dikke 10”, zegt Metin. Hij geeft dit cijfer omdat hij na afloop al zijn spieren heeft aangepakt en er dan even helemaal doorheen zit. Na iedere training heeft hij weer een voldaan gevoel.

“Ik kan het iedereen aanraden, en dan vooral de mensen die weinig tijd hebben om te sporten. Het is een super effectieve training die helemaal op maat gemaakt wordt. Alle apparaten worden automatisch ingesteld en je hoeft alleen nog maar op de groene startbutton te klikken!”

BIOCIRCUIT Oosterhout

Zelf kennismaken met BIOCIRCUIT?

Wil je zelf kennismaken met BIOCIRCUIT? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.