Technogym

Uitnodiging 31 augustus: kennismaking nieuw trainingsconcept Oosterhout

Zoals je weet komt er een nieuw trainingsconcept in Oosterhout… Wat het trainen van astronauten met dit nieuwe concept te maken heeft? Jij kunt het als eerste ontdekken tijdens een exclusieve kennismakingsavond op vrijdag 31 augustus. Op feestelijke wijze lanceren we dan dit nieuwe concept aan een select groepje van onze trouwe leden. Onze nieuwe verrassing heeft voor iedereen iets in petto, met welk trainingsdoel je ook traint.

Wees er snel bij: vol = vol
Als lid van Arendse Oosterhout kun je niet alleen als eerste kennismaken, je kunt je er ook direct voor aanmelden tijdens deze avond. Er is namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn slechts 60 plaatsen voor overdag en 60 plaatsen voor ’s avonds beschikbaar met dit concept.

Praktische details
Waar: Arendse health club Oosterhout, Innovatiepark 7
Wanneer: vrijdag 31 augustus
Programma:
19.30 – 20.00 – Ontvangst met bubbels
20.00 – 20.30 – Presentatie
20.30 – 21.15 – Demotraining

We maken er een gezellige avond van tijdens deze lancering. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en onze trainers zullen aanwezig zijn om je antwoord te geven op al je vragen. Het thema van deze avond: Gala.

Wil jij hierbij zijn?
Laat dan je gegevens achter via het formulier op onze website. Je bent dan automatisch aangemeld voor de kennismakingsavond.

Tot de 31e!

Klik hier om jezelf aan te melden