Uitnodiging kennismakingsavond BIOCIRCUIT
Vrijdag 4 december, Arendse Tilburg

Zoals je weet komt er een BIOCIRCUIT bij Arendse Tilburg. Wat het trainen van astronauten met dit nieuwe concept te maken heeft? Jij kunt het als eerste ontdekken tijdens de exclusieve kennismakingsavond op vrijdag 4 december. We lanceren deze avond dit nieuwe concept aan een select groepje van onze trouwe leden. Dit revolutionaire concept heeft voor iedereen iets in petto, met welk trainingsdoel je ook traint.

Wees er snel bij: vol = vol
Als lid van Arendse Tilburg kun je niet alleen als eerste kennismaken met BIOCIRCUIT, je kunt je er ook direct voor aanmelden tijdens deze avond. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er zijn slechts 60 plaatsen overdag en 60 plaatsen beschikbaar om ’s avonds te trainen.

Praktische details kennismakingsavond

Waar: Arendse health club Tilburg
Wanneer: vrijdag 4 december
Programma:
19.30 – 20.00 – Ontvangst met bubbels
20.00 – 20.30 – Presentatie BIOCIRCUIT
20.30 – 21.15 – Demotraining

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en onze trainers zullen aanwezig zijn om je antwoord te geven op al je vragen. Het thema van deze avond: Gala.

Meld je hier aan:

Wil jij erbij zijn op 4 december? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier.

    Sport je overdag of 's avonds?

    Overdag's Avonds

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Technogym biocircuit