Word jij onze nieuwe oproepmedewerker fitness?

Voor onze vestigingen in Raamsdonksveer en/of Oosterhout zijn we op zoek naar een sportieve oproepmedewerker voor in de fitness. Ben jij student en opzoek naar een leuke bijbaan in de fitness? Heb je affiniteit met de fitnessbranche en ben je in de avonden en/of weekenden beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature! Eventuele interne opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Zo is het bij ons mogelijk om bijvoorbeeld de opleiding Fitvak A te behalen. Een eventuele opleiding wordt door ons betaald, een mooie kans om jezelf te ontwikkelen!

Wat doe je allemaal?
Als oproepmedewerker fitness heb je de volgende verantwoordelijkheden:
· Begeleiding bieden aan leden tijdens het sporten;
· Het uitvoeren van testen en opstellen van trainingsschema’s;
· Potentiële leden uitleg en rondleidingen geven;
· Eventueel verzorgen van diverse soorten groepslessen;
· Zorgen dat de zaal er altijd piekfijn uitziet;
· Deelnemen aan teamvergaderingen waarin je zelf ook input geeft;
· Leuke opleidingen en cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen;
· Zorgen voor een gastvrije omgeving waar mensen op hun gemak zijn;
· Af en toe bijspringen bij je receptie collega’s;

Wat vragen wij?

· Student MBO 4 of HBO richting fitness/health/leisure;
· Je bent bereid om weleens in te vallen voor je collega’s en vindt het niet erg om in de avond en in het weekend te werken;
· Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.