Word jij onze nieuwe personal trainer?

Imotivate Personal Training (dochteronderneming van Arendse health club) is een high-end personal training club met focus op voeding, training, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Onze cliënten helpen wij met state-of-the-art kennis rondom voeding en training zodat zij mooie resultaten behalen en een echte ‘Life-Changing’ transformatie ondergaan. We hebben een gezellig team en in onze clubs hangt een fijne sfeer. We zijn open naar elkaar, energiek en lekker enthousiast.

Wat bieden wij jou als professional?

Jouw persoonlijke groei en succes vinden we belangrijk. Door een interne opleiding en werken in een inspirerende omgeving, in combinatie met een leuk en open team willen wij dat jij je gaat ontplooien. Wij vinden daarnaast gezelligheid erg belangrijk! Onze ambitie is dat jij kunt groeien en een plek voor jezelf creëert waar je jouw professionele skills kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ieder kwartaal trainingen aan in de vorm van een teamtraining en helpen je met sales, acquisitie en marketing.

Wie zoeken wij?

Jij spat van de energie en bent echt een people person. Personal training, sport, voeding, social media, sociaal zijn… dat zijn dingen waar jij blij van wordt! We zoeken iemand met minimaal één jaar ervaring als trainer, we zoeken geen ZZP-ers. Je bent een echte teamplayer, commercieel ingesteld en zet je graag in voor de groei van de organisatie. Je krijgt je eigen uren en een toffe sfeer in de club.

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar HR@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Kijk voor meer informatie over Imotivate op www.imotivate.nl

Direct solliciteren:

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.