Word jij onze nieuwe personal trainer?

Voor verschillende vestigingen van Arendse health club zijn we op zoek naar een enthousiaste personal trainer. Ben jij die persoon die als geen ander mensen weet te motiveren? Lees dan snel verder!

Als personal trainer ga je samen met je klanten aan de slag om hun persoonlijke doelen te bereiken. Dit kan gaan om een gezondere leefstijl, afvallen, spieren opbouwen en andere doelen. Je vindt het een uitdaging om te werken met verschillende doelgroepen en haalt er plezier uit om het mensen naar hun zin te maken. Jij weet als geen ander mensen te motiveren en ziet de gezondheid als een belangrijk doel.

Wat vragen wij?

– Je hebt een opleiding op MBO niveau 4 of HBO richting fitness/health afgerond;
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
– Een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend;
– Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem;
– Werken als fitnessinstructeur (naast personal training) vindt je ook leuk;
– Je vindt het een uitdaging om je klantenkring steeds verder uit te breiden;
– Je staat open voor opleidingen en trainingen om in te spelen op de laatste ontwikkelingen.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren:

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.