Word jij onze nieuwe Pilates Docent?

Voor onze locatie in Tilburg zijn we voor maandagavond op zoek naar een Pilates Docent (m/v). Groepslessen bij Arendse health club zijn afwisselend en vinden in verschillende vormen plaats. Zo geven we groepslessen in de zaal, de spinningruimte of de functionele trainingsruimte. Ben jij die energieke en enthousiaste Pilates Docent die graag voor een groep staat en die verschillende lessen kan geven? Dan is dit de baan die bij jou past! Met jouw enthousiasme weet je als geen ander de hele groep mee te krijgen en te motiveren. Het is voor jou geen probleem om met verschillende doelgroepen om te gaan en hierop in te spelen. Iedereen kan met jouw lessen meedoen, ongeacht je fitheid, leeftijd of niveau.

Wat vragen wij?

– Je hebt een opleiding gevolgd tot Pilates Docent en hebt ervaring in het geven van low-impact lessen;
– Je bent flexibel en vindt het niet erg om in de avond en in het weekend te werken;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk;
– Je bent beschikbaar op maandagavond.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.