Word jij onze nieuwe Pilatesdocent?

Vind je het leuk om inspirerende Pilateslessen te geven aan diverse doelgroepen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een Pilatesdocent voor diverse clubs.

Wat vragen we van jou?
Je hebt reeds ervaring met het geven van Pilateslessen en je inspireert onze leden om Pilates een plek in hun leven te geven. Verder ben je flexibel ingesteld en vind je het geen probleem om in de avond beschikbaar te zijn. Uiteraard heb je een goede lichamelijke conditie, ben je sociaal ingesteld en communicatief sterk. We zijn op zoek naar een docent zowel op ZZP basis als in loondienst.

Solliciteren?

Indien je belangstelling hebt, kun je je schriftelijke sollicitatie, inclusief CV met pasfoto versturen naar info@arendse.nl onder vermelding van de betreffende vacature.

Direct online solliciteren?
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.