Word jij onze nieuwe Spinningdocent?

Voor onze locatie in Dongen zijn we op zoek naar spinningdocenten!

Ben jij die energieke en enthousiaste persoon die graag voor een groep staat? Dan zijn we op zoek naar jou! Met jouw enthousiasme weet je als geen ander de hele groep mee te krijgen en te motiveren. Het is voor jou geen probleem om met verschillende doelgroepen om te gaan en hierop in te spelen. Iedereen kan met jouw lessen meedoen, ongeacht je fitheid, leeftijd of niveau.

✔ maak van je hobby je beroep
✔ ideaal te combineren naast je huidige baan
✔ gratis sporten op al onze locaties
✔ maak onderdeel uit van een gezellig team

Opleiding
Geen lesgeefervaring? Geen probleem, wij bieden je een opleiding aan waarmee je over de juiste vaardigheden beschikt om als spinningdocent aan de slag te gaan. Ben je beschikbaar op de vrijdagavond lees dan snel verder.

Wat vragen wij?
– Je hebt affiniteit met spinning, wielerspinning, wielrennen of andere fietssporten;
– Je bent flexibel en vindt het niet erg om in de avond te werken;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Als één van de weinige bedrijven in de fitnessbranche hebben we een pensioenregeling, een grote pré dus! Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.